хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Фотоконкурс З любов"ю до жінки

Важливе повідомлення для всіх українських фотографів!

 

18 березня 2015 року в м. Києві відбулася зустріч Президента щорічного Міжнародного Салону художньої фотографії «З любов’ю до Жінки» пана Юрія Тітовця, ESFIAP із правлінням Національної Спілки Фотохудожників України. Під час зустрічі Голова Спілки пан Едуард Странадко та Секретар Спілки пан Олександр Чапцев разом із паном Юрієм Тітовцем обговорювали питання активного залучення українських фотографів до участі у міжнародних конкурсах художньої фотографії. Як один із стримуючих факторів в цьому сторони розглядають невисоку платоспроможність українських авторів, особливо серед молоді. Беручи до уваги всі аспекти ситуації в країні та керуючись прагненням активного розвитку сучасного фотомистецтва в Україні, обговорювалась можливі варіанти лояльності при участі у Салоні. Секретар Спілки пан Олександр Чапцев запропонував нові системи знижок та заохочувань для фотографів з України. Як відомо, до того вже працювала програма безоплатної участі для талановитої молоді до 25 років.

Президентом Салону «З любов’ю до Жінки» паном Юрієм Тітовцем було прийнято безпрецидентне рішення про безоплатну участь у Салоні для українських авторів.

Голова НСФХУ пан Едуард Странадко висловив сподівання про цей, 10-й Ювілейний Салон художньої фотографії «З любов’ю до Жінки», відкриває багато певних талантів та надасть можливість відомим авторам гідно представити українську фотографію на цьому світовому конкурсі.

Тож, участь для українських фотографів у Салоні – безоплатна!




Dr. Yuriy Titovets
Chairman of General Representative office
in Republic of Cyprus
 
INTERNATIONAL DIPLOMATIC MISSION
OF THE PEOPLE'S DIPLOMACY
"EUROPEAN UKRAINE"

8 Kennedy Avenue, Office 104,
P.C. 1087, Nicosia, Cyprus 
mob. CY: +357-96-305-475
mob. UA: +380-67-67-00-417
skype: yuriy_titovets
1

Коментарі