хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Конкурс аматорських фотографій на транспортну тему

Конкурс аматорських фотографій на транспортну тему "Обличчя сучасного транспорту України"

Проект ЄС "Підтримка впровадження Транспортної стратегії України" (ПТС) оголошує конкурс аматорських фотографій на транспортну тему "Обличчя сучасного транспорту України".

Ваші фото будуть прийматися з 13 вересня 2013 року до 06 березня 2014 року за електронною адресою [email protected]

Умови конкурсу взято на www.transport-ukraine.eu   контактний т-н 044 277 24 63

Розмір фотографії не повинен бути меншим, ніж 2 Мб.

Просимо звернути увагу, що, надсилаючи на електронну адресу проекту ЄС ПТС фотографію для участі у конкурсі, Ви надаєте право Проекту ЄС ПТС розміщувати її у мережі Інтернет, у друкованих рекламних матеріалах проекту, розповсюджувати через ЗМІ, експонувати у виставкових центрах та під час заходів проекту.

Компетентне журі у складі експертів проекту ЄС ПТС, представників Міністерства інфраструктури України та Європейського Союзу в Україні проведуть оцінку фотографій за спеціально розробленою оцінювальною шкалою та оберуть 20 найкращих знімків для експонування у виставковому центрі "М-17" по завершенні конкурсу у березні 2014 року.

Переможець та два призери конкурсу будуть нагороджені дипломами та цінними призами.

Інформація про учасників конкурсу, їх роботи та результати оцінювання будуть опубліковані в мережі Інтернет та ЗМІ.

 Бажаємо Вам знайти свій найкращий фотокадр та з нетерпінням чекаємо Ваші роботи!

P.S. от А.Ч. Повинні бути фото, зроблені на території України. В тему входять зображення діючих транспортних засобів і комунікацій, гужовий транспорт, вело, авто, залізничний, водний, авіа, шляхові розв’язки, дороги, пасажири, вокзали і т.д.

Это должны быть снимки, сделанные на территории Украины. В тему входят изображения действующих транспортных средств и коммуникаций, гужевой транспорт, вело, авто, жд, водный, авиа, развязки, дороги, пассажиры, вокзалы и т.д.

2

Коментарі