хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

sms 15 Це було

Мабуть, ми втрачаємо особливих бабусь... Ось недавно розмовляв з жінкою, яка вміє гадати і на короткий термін, і на долю, і на загублені речі. Вона сказала, що відчуває в собі ще й інші сили, але не впізнає їх, тобто не знає, ще на які екстрасенсорні здібності, зокрема замовляння, сильна. А підказати нікому. Кров зупинити, ячмінь зашептати, гикавку спинити - будь ласка, але це ж не все. "Відчуваю, що можу".

У 1889 році в одного хазяїна раптом почали здихати домашні тварини, чогось стало занепадати господарство. Ознак хвороб чи нещасть немає, а лихо не відступає. Звернулися до ворожки - бабусі. Вона й каже: " А за вашими ворітьми, прямо у дворі, закопана біла хлібина". Знайшли-таки місце й викопали. Все змінилося на краще. Хто ж то зле поробив - так і не з*ясували.

У 2002 році онука ховала свою померлу бабусю. Зібралося на дощ і стало накрапати. Родичка побоювалася дощу, який би завадив похоронам. "А чого ти переживаєш? Розстели у дворі її одежу, у якій вона ходила до смерті",- сказала онуці одна бабуся. І справді, дощ перестав і пішов тільки після поховання.

У 2012 році молода жінка купувала на базарі у якоїсь бабусі яблука. "Твоя мала просить не яблучок, а сливи і грушки",- сказала стара. "Яка мала?"- "Та дівчинка, яку ти носиш". - " А звідки ви знаєте, що буде дівчинка?"- "Народиш навесні то й побачиш".
4

Останні статті

Коментарі

18.06.13, 16:06

вместо таких приходят шарлатаны - самоучки...

    Гість: Дед Кондратий

    28.06.13, 17:20

    "У 2012 році молода жінка купувала на базарі у якоїсь бабусі яблука. "Твоя мала просить не яблучок, а сливи і грушки",- сказала стара. "Яка мала?"- "Та дівчинка, яку ти носиш". - " А звідки ви знаєте, що буде дівчинка?"- "Народиш навесні то й побачиш".

    Звидкы баба цэ знала?Онук завагитнив ту жынку

      38.06.13, 17:45

      співпадіння

        48.06.13, 19:08Відповідь на 2 від Гість: Дед Кондратий

        Ваша заувага, Дед Кондратий, була доречною. Двозначність ічерез певний збіг постарався виправити