хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

sms 12 Чутка

Як виникають чутки? Дуже просто. Як при грі дітей у зіпсований ТФ. Якось прочитав газетну замітку, де повідомлялося, що чоловік на мотоциклі побачив сікача й вирішив його загнати, тим паче, що той біг по дорозі. Дикому кабану набридло переслідування. Він розвернувся і, замість кинутися на мотоцикліста-кривдника, агресивно боднув ікластим рилом коляску мотоцикла, залишивши незначну вм'ятину. Переляканий чоловік не захотів після того переслідувати тварину. А вона, здавалось, спокійно потюпала до лісосмуги.
Через тиждень зустрічаю знайому. І поміж іншим вона розказує від когось почуте. Мовляв, а ти знаєш, які кабанюги водяться у нашім краї. Один такий вепрюганище напав на мотоцикліста, який їхав степовою дорогою, і так пошматував все іклами, що тільки руль остався.
Я розкрив рота від здивування й комічності. Аж дух сперло від нечуваної нісенітниці. Коли пересміявся, розловів правдиву версію. Знайома дещо знітилася й трохи розчарувалася, втративши блиск в очах і снагу в міміці, як ото втрачають високе гарячковите натхнення.
1

Останні статті

Коментарі