хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Фотовиставка вибраних фотографій салону "Планета дітей"

У Києві в галереї "Соборна" експонується виставка вибраних фотографій Міжнародного жіночого фотоконкурсу "Планета дітей"

14 вересня о 13.00 у столичній галереї «Соборна», що на місці будівництва Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового, відбудеться відкриття відразу двох фотовиставок, присвячених сімейним цінностям – V Міжнародного жіночого фотоконкурсу «Планета дітей» та студії дитячої фотографії «Стрекоза» «Сім’я в радість».

Міжнародний  жіночий  фотоконкурс «Планета дітей» (ідея та координація члена Нацiональної фотоспiлки України Наталiї Компанцевої AFIAP) проходить пiд патронатом Міжнародного фотографічного руху «Образ без кордонів» та Нацiональної спілки фотохудожників Украйни.

Організатори — Київська організація НСФХУ, галерея «Соборна». Акція здійснюється за інформаційної підтримки газети «ДЕНЬ».

Основна мета цього конкурсу — привернути увагу широких кіл громадськості та урядів до проблем дитини з точки зору майбутнього людства, проблем духовності й збереження надбань цивілізації, краси, розуму.

Цього року фотосалон відзначає свій перший ювілей — йому виповнилося 5 років. Незважаючи на світову економічну кризу і непросту ситуацію в Україні, жінки і цього року підтримали міжнародний конкурс. З’явилися нові країни-учасники: Азербайджан, Грузія. Всього за 5 років нашого існування в конкурсі взяло участь 23 країни.

Організатори конкурсу (Київська організація НСФХУ) не випадково запросили до участі в ньому лише жінок-фотографів. Адже призначення жінки — перш за все, бути матір’ю, берегинею вогнища і продовжувати рід людський. І кому, як не жінці, розповідати про дітей, про їх радощі і прикрощі, про свята і нещастя, особливо в країнах, охоплених війнами. Всі без виключення фотографії пронизані любов’ю до дітей, ніжністю, співчуттям, вони всі правдиві і життєві, і в цьому, напевно, найбільша цінність цієї виставки.


01103, м. Київ, Залізничне шоссе, 3 (галерея "Соборна", вхід з боку автостоянки)
(044) 529 03 59
[email protected]
1

Коментарі