хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Українець звернувся до Президента

Порошенко сказав, що він не подарує мені можливість переобирати Раду. Ну і всім решта 40 млн українців.

Слиш, ти, сука офшорная, а яка твоя собача справа до виборів в Раду? 

Тебе то, мразь, хто запитує? Це ми, українці, вибираємо собі владу, а не ти нам обираєш, петух липецкий!

Це ми, коли захочемо, тоді і будемо проводити і вибори і перевибори. І тебе, падлу кремлівську, коли захочемо, то викинемо нахрен з влади, як сміття!

Воно не подарує!

Може ти мені не подаруєш можливість їжу вживати? А може ти не подаруєш мені дихати повітрям? Чи дивитися очима мені заборониш? 

Українці, що це за гавно сидить на Банковій? Сидить і смердить. Скільки воно ще буде псувати наше повітря?


 

2

Коментарі

120.03.17, 08:14

У українця є ім`я?

    220.03.17, 08:49Відповідь на 1 від Aндpey*

    У українця є ім`я?Ім'я того українця на нині носять мільйонів 15-20, Перевибори для рошенюків дійсно небезпечні, але для народу наразі це звичайна перестановка доданків

      320.03.17, 10:02

      что такое демократия - это власть народа. но только не уточняеться какой части народа. в современной демократии это класс капиталистов, в конекретно нашей стране это кучка "феодалов", несомненно патриотических. а остальная часть народа это электорат. так что всё шоколадный правильно сказал. нехрен какому-то быдлу решать вопросы выборов) небойсь в 2014 сами же на "честных" выборах отдавали свои "бесценные" "сознательные" голоса за сего "правильного мужа".

        420.03.17, 10:13

        Необхоодимо потерпеть год, десять, двадцать. Вот доворуют очередной транш и жизнь наладится (в отдельных людей). А когда закончатся кредитные деньги, пойдут реформы в полный рост - продажа земли, очередная "Роттердам +" с повышением тарифов до европейского уровня, да и пенсионеров у нас много, не платить же им пенсии из панамских активов. Да и вообще во время войны народ не дожен менять власть, а то Путин нападет.

          Гість: нікнікнікшг

          520.03.17, 10:13

          Киця, що тобі скзав Петро Олексійович?

            620.03.17, 11:15

            Президент, як і будь-який держчиновник, це найнятий народом працівник, якщо він не справляється, то нахрін він потрібний.

              720.03.17, 13:13

              У українця є ім`я?Ім'я того українця на нині носять мільйонів 15-20, Перевибори для рошенюків дійсно небезпечні, але для народу наразі це звичайна перестановка доданківТепер уже весь світ знає, що українці вибирають собі владу тільки для того, щоб було кого ненавидітидесь мав цитату, котра все пояснює, потім спробую знайти
              насправді, в українців жодного разу не було жодного вибору
              лише видимість