хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Країна дурнів

  • 21.01.13, 10:26
Спочатку в цій країні жили розумні люди.  

Звичайно, були і ті, хто не дуже сильний мізками був, але все таки країна була сильна розумом і розумом жила.

І всі були на своїх місцях. Розумні займалися справами для розумних, а ті, хто не дотягся до них в знаннях, робили те, що було доступне їх розумам і рукам.

Розумні люди уміли поважати інших людей, цінувати їх життя, честь і гідність. Вони не вміли і не хотіли ображати, розуміючи, що будь-яку проблему можна вирішити розумінням, а не ненавистю.

Ті, хто працював руками, працювали менше. Вони відпрацьовували свої законні вісім годин, вечеряли та йшли в ліжка кохатися.

Ті, хто працював мозками, віддавали роботі куди більше часу. Тому що мозок має звичай працювати завжди. Навіть уночі, коли можна було кохатися.

У підсумку через 200 років в країні вимерли розумні.

І тепер розумними стали призначати тих дурнів, хто хоч якось виділявся із загальної маси.

Новорічна промова голови країни була тепер такий: "Гей, чуваки і чувіхи, превед! Це я, ваш, типу, президент, як би хочу вас привітати з класною тусовкою Новий Рік. Нехай буде у вас в цьому році побільше жрачки, крутих фільмів і відривних шоу! А козлів, які заважають на круто тусити, фтопку! Отже многабукаф сказав. Ура! "

Розважальні телепрограми складалися тепер з одного слова "дупа" у самих різних варіаціях, що, посилене сміхом невидимої аудиторії в студії, вельми круто хохміло телеглядачів.

У школах ледь вчили писати. І то - для чатів і багатосмайликових блогів...

Музика втратила всякий сенс. Навіть примітивна мелодія змушувала багато думати, що було нестерпно натовпу, тому тепер музику замінив ритм.

Вся література була перероблена на туалетний папір, тому що його не вистачало у суспільстві, яке весь час зростало і весь час полюбляло в натурі поїсти.

Любов вже давно замінилася на звичайний секс, навіть просто на трах, тому що любов теж змушувала думати.

Ті, хто вмів написати більше двох абзаців, призначалися вченими і вчителями, що було рівноцінно.

Правила поваги честі, гідності і життя були успішно забуті, оскільки це теж змушувало багато думати.

У підсумку країна тільки жерла, пила, тряслася в ритмі, займалася сексом і споживала туалетний папір.

І ось у цю країну потрапляєш ти ...

Ким же в країні дурнів ти станеш?
6

Коментарі

121.01.13, 10:42

В дитинстві я мріяв стати льотчиком, а тепер моя мрія - жерти, пити, та займатися сексом... і не працювати

    Гість: Мартышка Чита

    221.01.13, 10:43Відповідь на 1 від Aндpey*

    В дитинстві я мріяв стати льотчиком, а тепер моя мрія - жерти, пити, та займатися сексом... і не працюватиТож Ти помітно деградував за роки дорослішання

      321.01.13, 10:50Відповідь на 2 від Гість: Мартышка Чита

      В дитинстві я мріяв стати льотчиком, а тепер моя мрія - жерти, пити, та займатися сексом... і не працюватиТож Ти помітно деградував за роки дорослішанняЗнаю... і не роблю з цього трагедії, адже таких як я більшість, а зізнаються у цьому одиниці.

        Гість: came

        421.01.13, 10:51

        Производителем туалетной бамаги

          Гість: Мартышка Чита

          521.01.13, 10:52Відповідь на 3 від Aндpey*

          В дитинстві я мріяв стати льотчиком, а тепер моя мрія - жерти, пити, та займатися сексом... і не працюватиТож Ти помітно деградував за роки дорослішанняЗнаю... і не роблю з цього трагедії, адже таких як я більшість, а зізнаються у цьому одиниці.то Ти відважний

            621.01.13, 10:55Відповідь на 1 від Aндpey*

            В дитинстві я мріяв стати льотчиком, а тепер моя мрія - жерти, пити, та займатися сексом... і не працюватиА я мріяв стати далекобійником. І став ним. І це мне не дуже заважає жерти, пити, та займатися сексом.

              721.01.13, 10:56Відповідь на 5 від Гість: Мартышка Чита

              В дитинстві я мріяв стати льотчиком, а тепер моя мрія - жерти, пити, та займатися сексом... і не працюватиТож Ти помітно деградував за роки дорослішанняЗнаю... і не роблю з цього трагедії, адже таких як я більшість, а зізнаються у цьому одиниці.то Ти відважнийскоріше відвертий

                Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

                821.01.13, 10:56

                Да. До развала СССР У нас на Украине жили самые умные и мудрые люди. Не даром почти все президенты были выходцами из Украины ! Учёные , артисты , ракетостроение , машиностроение .. и т д . Сейчас, вот уже 20 лет , из за предателей оранжевого лагеря и бандер с Зап Укр , мы летим в пропасть . Слава Богу ПАРТИЯ РЕГИОНОВ постепенно реанимирует нашу промышленность , нашу жизнь !

                  Гість: Мартышка Чита

                  921.01.13, 10:56Відповідь на 6 від Хайдер

                  В дитинстві я мріяв стати льотчиком, а тепер моя мрія - жерти, пити, та займатися сексом... і не працюватиА я мріяв стати далекобійником. І став ним. І це мне не дуже заважає жерти, пити, та займатися сексом.А я в дитинстві мріяла продавати газовану воду з сиропом

                    1021.01.13, 10:56Відповідь на 1 від Aндpey*

                    Ким же в країні дурнів ти станеш?В країні дурнів краще за все стати бізнесменом. Одже на дурнях можна непогано заробити. )

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна