Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Один з показників природної шизофренії росіян.

  • 11.07.20, 21:37
.
Оце кладу у пакет товар, забираю з лотка мінімаркета.
.
Готуюсь забрати решту грошей з підставки, зараз касир їх покладе...
.
.
Вже п'ятий рік - якщо краєм ока побачу - що позаду стоїть росіянин (наші, етнічні)  - знаю - що його понесе вперед навіщось...
.
Вони не можуть стояти нормально в черзі, не витримують дистанцію, і особливо перед касою - Починають Щемитись нащось вперед....
.
.
Росіянин Обов'язково Опиняється в мене під лівим ліктем поза спиною моєю...Я ще решту грошей не забрав - а воно вже в мене за спиною, воно вже мало не впереді мене...Наче хоче уйти з товаром мимо каси....
.
.
- Воно ( це вже п'ять років так через раз, тільки росіянин випадковий позаду в черзі) не може дати спокійно розрахуватись продавцеві зі мною, тоді я ж ухожу різко - Тоді  перемістись на моє місце - Забирання товару з лотка - і вже займайся розрахунком з продавцем...
.
НІ. 
Перед касою покупець росіянин не слідкує за дистанцією - і його наносить на попереднього покупця....
.
Він опиняється в мене за спиною...Типу обігнавши вже мене і касу обігнавши наперед.
.
.
і так - роками....через раз....
.
.
.
Чого так? Бо росіянин не думає над власними діями. Ніколи в житті - не задумується і не аналізує. 
Просто битово - він щось примітивно думає, да, куди руку простгнути там...А над своїми рухами - не задумується....
Бо в них немає - мозку. Точніше - Немає відділу Аналізу у мозку. Аналізу і свої дій. Критики себе. Самокритики. Сарказму. Логіки. 
Цього Відділу мозку в росіянина - немає.
.
.
Через це його і несе у черзі в невідомість, Він сам не розуміє - навіщо він так мене підпирає і вже опинився поперед мене - хоча я ж ще з продавцем зайнятий  - а він вже Попереду мене....))))
.
Мені так смішно наблюдати - вони виглядають такими загубленими - Самі не розуміють - Чого це вони вже майже попереду мене Опинились - хоча мали бути метр назад від мене....
.
В них таке розгублене обличчя при цьому...))) вони самі - в шоці. Чого це його - занесло наперед....
.
.
Чого? Бо вони не володіють власними діями. Власним рухом. Спонтанно рухаються - не дружачи з власним мозком.
.
Це - Шизофренія. Природня. Вроджена.
.
.
Так Робить Кожен росіянин, якого я зустрічав у Житті. П'ятий рік помічаю.
.
.

це не наглість, це не спішка, - їм самим - не вдобно опинятись у цьому стані - розгублені обличчя - просто вони не здатні від природи вибудувати просторово - зорову схему - Нехай покупець перед тобою забере гроші - і почне уходити - тоді я пересунусь на його місце.
Мозок - не здатен. 
.
Так само вони і  - Їздять. Гинуть десятками тисяч кожен рік. Статистика. Так само вони - і працюють. Не думаючи.
Так само дітей народжують, так само не виховують, так само сваряться - Все - Не думаючи.
Мозку - що аналізує - то немає. 
В кого немає частини мозку аналітичної - це шизофренія. Не піддає свої дії аналізу,не самокритичний - Робить що попало.
.
.
Тільки бачу позаду українця, іноземця, чи навіть негра - знаю, - цього не занесе поперед мене перед касою.
Бо це - Люди. Аналізують дії.
.
.
а ці - не аналізують. і самі в шоці від себе потім.
.
Це шизофренія природня. Це один з тисяч прикладів. В них весь час усе - так. Нація.
.
.
.
І останнє - моє пояснення - чому так - якщо немає частини мозку - це нелюди. Напівлюди. Хворі люди. Нещасні. Шизофреніки.
Але відомо, що в Природі якщо десь щось - немає - то воно компенсується у іншому.
.
інваліди фізичні від природи - часто сильні фізично тілом або мають художні здатності...
.
.
А ці, росіяни, не маючи критично мислячої ланки мозку - Зате мають Велику здібність до Захвату інших земель людей. Це - Велика Здатність. Ні в кого такого - немає в Світі.
.
Кожен росіянин не думає, як йому поводитись перед касою, як  поважати покупця перед собою, ні, він думає Над Одним - Як Захватити Землю - І Приєднати ії дарасеїматушкі....
Кожен!!! І Думка - Одна. Головна. І він Заточений Тільки - На ЦЕ.
.
.
- кожен росіянин при спілкуванні з сусідом по країні - Перше що робить - наводить вас на думку - що ваша нація слабка - і непогано би приєднатись до більш типу розумних та успішних красавців, з красивоговорячим президентом, і ядерною зброю маючому....до великої такої їхньої країни, де усі успішні та багаті вплоть до кожного останнього.
.
НУ Помічали ж ви за ними цю стандарт розмову???)))))) Кожен з них Робить це - Не Осознаючи навіть - Навіщо.
.
.
бо - створені природою для цього.
.
.
Ось - Так. Шизофреніки створені для приєднання земель для матушкирасеї - Абсолютно не сооображають, що роблять у биту, у своїх кожноденних діях, мішають кожному - з ким зіштовхуються в процесі життя - самі при цьому нещасні - не розуміють що куди і навіщо - але роблять і роблять і роблять те для чого створила природа їх....
.
.
Так що це Один з показників їх Загальної природної шизофренії - придуркуватисть поведінки біля каси мінімаркетів. Не слідкування за своїм рухом.
.
.
Смішно дивитись на їх розгублене обличчя - самі не розуміють - чого їх занесло поперед попереднього покупця - грішно сміятись над хворими людьми, але ці хворі люди - не нещасні...вони - Небезпека для Людства.
кожне створене Захопити Світ руцькомиром. Створені Природою. стан мозку такий. їм не до ваших черг, очікувань, дистанцій, розумних дій.
2

Коментарі

112.07.20, 06:17

Да при чем здесь нация если ты у кассы засыпаешь и тормозишь?.. Пять лет назад все у тебя было нормально.. а теперь ты вместо того чтобы рассчитаться с кассиром и забрать свой товар.. стоишь и тупо ждешь что будет делать стоящий в очереди за тобой..
Скажи спасибо что хоть морду не набили.. и подсрачников не надавали.. Тормоз..

    212.07.20, 08:43Відповідь на 1 від Хармс

    Да при чем здесь нация если ты у кассы засыпаешь и тормозишь?.. Пять лет назад все у тебя было нормально.. а теперь ты вместо того чтобы рассчитаться с кассиром и забрать свой товар.. стоишь и тупо ждешь что будет делать стоящий в очереди за тобой..
    Скажи спасибо что хоть морду не набили.. и подсрачников не надавали.. Тормоз..
    Ну маща

      312.07.20, 11:01Відповідь на 2 від Адель*

      Натуральные кацапы.. станет у кассы или у прилавка.. и начинает думать что ему надо.. И насрать что стоит очередь.. Он центр вселенной.. "А покажите мне это.. А это свежее?.. А попробовать можно?.. И это дайте мне.. Сколько..сколько вы говорите?" Долго ковыряется в карманах.. кошельках.. "Ой.. я деньги дома забыл"..

        412.07.20, 11:18Відповідь на 3 від Хармс

        Натуральные кацапы.. станет у кассы или у прилавка.. и начинает думать что ему надо.. И насрать что стоит очередь.. Он центр вселенной.. "А покажите мне это.. А это свежее?.. А попробовать можно?.. И это дайте мне.. Сколько..сколько вы говорите?" Долго ковыряется в карманах.. кошельках.. "Ой.. я деньги дома забыл"..Аха, а у нас таких ну прям ваще не наблюдаицца

          512.07.20, 11:23Відповідь на 4 від Адель*

          Натуральные кацапы.. станет у кассы или у прилавка.. и начинает думать что ему надо.. И насрать что стоит очередь.. Он центр вселенной.. "А покажите мне это.. А это свежее?.. А попробовать можно?.. И это дайте мне.. Сколько..сколько вы говорите?" Долго ковыряется в карманах.. кошельках.. "Ой.. я деньги дома забыл"..Аха, а у нас таких ну прям ваще не наблюдаиццаБо мы козяки.. и козлопасы..