хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Що робити, якщо хтось дошкуляє вам. Напрягає вас

  • 26.10.19, 22:17

Що робити, якщо хтось дошкуляє вам. Напрягає вас
.
Якщо якійсь росіянин або єврейка ( за іншими такого не наблюдав ніколи, або й просто не бачив у житті,
не зустрічав чехів чи афганців в нас) дошкуляє Вам.
.
.
- Напрягае Вас. Явно несправедливо. І ви це чітко бачите - що це - він вона воно не справедливо робить. Воно робить це Без особливої потреби.
.
Явно кров п'є з вас. Втиху. Спеціально. Не хоче сам виправитись ( бо недоробок роду людського, ще й так звик, в них таке проходе, норма) - вирішив вас принизити. Напрягти. Втопити вас разом з собою. Вкрити своє недосконалістю і своїм гімном і вас.
Або сидячій ззаду вас цьмокає кожну хвилину ротом свою дірку у зубі. Або пакетом вас тюкає періодично. Хоча пакет міг перекласти десь. Або балакає голосно по телефону наче вам в обличчя. Що ще? Сотні ситуацій, де порушують ваш власний умовний простір Навмисно. І це - Зрозуміло і вам і йому - що це не випадковість. І що це - Надовго, доки ви не сдохнетє. а його - буде. норм. воно так вважає - що так сайдет. Мало того - воно Знає - що це не норм - Але Спецом Тебе Загне. бо гени в них такі. вони так жили 500-т років. і все катило, проходило.
.
от воно вас - мучить. Мучає. В даній Ситуації.
.
ПОТРІБНО ЩО ЗРОБИТИ ( щоби врятуватись від цієї напасті) -
Складіть дулю ( Любою рукою, і щоби ніхто не бачив, і тримайте міцно стиснутою десь хвилину!!! можна і дві хвилини!
- Допомагає! Перевірено неоднорїчною практикою!
.
.

Наприклад, у транспорті міському ви сидітє, і воно навіщось до вас сильно близько притерлося, стоїть, тисне на вас навіщось.
Особливої потреби у цьому немає. Да, стоячим тісно, але кожен стоячий може забезпечити собі Спокійно вільний простір для стояння, особливо в середині салону.
Або чогось дергае ваше сидіння за ручку. Не часто. Але навіщось.
- Ні в якому разі не вступайте з ним в розмови!! Ви цим тільки втягнете в себе його енергію невдачника. Дурні їх народу. Не, ну можна культурно наїхати, да. Але я - не вмію. Я або знищую неправильність - зразу. Насиллям.
. Але ж насилля - це погано. Краще розумом діяти.
Не Спілкуйтесь З ними - Зовсім!!! не доросли вони до людей.
Отже, склали дулю ( сильно дуже стисніть на 1 хв.) у кишені цьому росіянину або єврейці - і вони Дивним чином - відстають. Розслаблюються. Стають акуратнішими. Це, видно, їм якось допомагає. Стати Людиною. Так що ви їм тільки Добро Зробите.
.
.
чого так - не знаю. але - працює. Впевнений, це сильні народи розумом та енергетично.
І інші Силою або Розумом Прямо проти просто перти - не здатні.
і іх можна перемагати Тільки не принципом розуму, культури чи сили. А іншими методами.
Своїми цінностями. Силами предків. Повагою до батьків. Любов'ю до Природи. Совістю.
Стабільністю скандинаво-балтійською. Баченням Майбутнього ( а в них немає бачення майбутнього, в них тільки сила сьогодення, даного моменту - і в вони у цьому страшно сильні. Зараз - або ніколи, кажуть вони і діють. Дохнуть, як мухи - і все одно лізуть. На лампочку. хоча людство все вже пояснило.
Так що не потрібно іх бити та напрягати мораллю, відповідаючи на їхні дії.
Зробіть розумно - складіть їм дулю втиху. В кишені. Сильно дуже.
.
.
Завалю любого в своїй ваговій категорії. Нетренованого спецпідготовкою.
А в Житі Треба бути - Розумним. І проти деяких Природою створених енні дії робити народців - не потрібно битися. Потрібно Компроміс шукати. Так - Краще.
.
Тоді і буде - Перемога. Тільки треба теж старатись - душу вкласти.
а інакше - все це напівперемога. Ви нагрубили йому, другий нагрубив - воно не стане краще. Воно створене на одну дію - перемагати інших - напряганням.
.
Будьмо вищі. Перемога - за нормальними. Факт. Еволюція. Сучасна еволюція.
.
Скрепніть дулю сильно довгенько - Зараза здохне. Працює це.
.
- не, ну ще можете дістати з внутрішньої кишені куртки пляшку пива, і задудлити ії, цим ви покажитє йому, що ви теж такий самий придурок, як і вона, і вона різко відшатнється від вас, факт, ще й подумає вона, що ви п'яний, і буде боятись вас, і різко забезпечить вам вільний простір навколо вас, і припинить ручку вашого сидіння дергати, якщо це побачить, але ви у такому разі просто опинились на його рівні, напівмавпи, пьєте пиво у міському транспорті, потенціальний хуліган, напівмавпа. да, воно таке ще різкіше розуміє. таке саме як воно. ви навіть круче - ніж воно у даній ситуації.
.
.
Але потрібно бути - Людиною. Культурною. І Єдине, що ви можете - це зробити, як я кажу.
Так і Переможемо потрохи. ці народці. народжені навпроти людству. робити напряг усім.
2

Коментарі