хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

МАУП — лідер з академічної мобільності в рейтингу U-Multirank

Міжрегіональна Академія управління персоналом у 2021 році представлена в міжнародному рейтингу університетів U-Multirank, який реалізується Європейським центром розвитку вищої освіти в консорціумі з рядом дослідницьких організацій, як от Consortium for Higher Education and Research Performance Assessment.

МАУП не просто включена в цю міжнародну систему багатовимірного ранжування вищих навчальних закладів з властивою йому прозорою оцінкою їхньої діяльності. МАУП лідирує в Globally Top Performing Ukrainian Universities, де представлені 25 учасників у розрізі 10 індикаторів, що вимірюють різні сторони продуктивності ЗВО, і займає перше місце з академічної мобільності серед університетів з усього світу.

При вимірі студентської мобільності U-Multirank враховує кількість як вступників, так і тих студентів, що вибувають. Так створюється всебічне уявлення про те, наскільки різноманітним є склад студентів у різних країнах і в різних вишах.

Міжрегіональна Академія управління персоналом пишається міжнаціональним культурним середовищем, яке вдалося створити в студентському містечку МАУП. У корпусах легко зустріти студентів з-за кордону, а міжнародні події і візити іноземних гостей для нас - норма. Для студентів і викладачів МАУП наука і вища освіта є інтернаціональними та відкритими для здорової конкуренції, завдяки чому і знаходиться місце міжнародному академічному обміну.

До того ж, Академія спільно з кількома європейськими ЗВО розробила і не перший рік успішно реалізує освітні програми, що відкривають перед українцям шлях до вищої освіти в Європі.

І притому U-Multirank — це зовсім не зведена таблиця на основі узагальнених індикаторів і репутації навчального закладу. Це найбільший і максимально інклюзивний рейтинг, що демонструє розмаїття можливостей для здобуття вищої освіти по всьому світу крізь призму п'яти основних показників: Teaching+Learning, Research, Knowledge Transfer, International Orientation і Regional Engagement.

На думку авторів рейтингу, Міжрегіональна академія управління персоналом — це вищий навчальний заклад із величезною кількістю предметів і освітніх програм, в тому числі й таких, що адаптовані іноземними мовами. До того ж, у МАУП максимально високий показник Regional Engagement, що видно на діаграмі нижче.


Бути кращим і бути лідером для МАУП — не вперше. Але кожне таке визнання радує особливо! І безумовно, це чудова можливість запросити абітурієнтів: «Приєднуйтесь до лідерів — відкривайте себе в МАУП!»

(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.

Відкрийте себе в МАУП!

http://maup.com.ua


0

Коментарі