хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Запрошуємо до «Диканьки» святкувати весілля влітку!

Весілля в українському стилі — це свято ніколи не втратить актуальності. І завжди найкращим місцем для його проведення в Києві буде ресторанний комплекс «Диканька»!

Визначні банкети з нагоди об’єднання двох люблячих сердець — наш профіль. А якщо концепція вашого свята передбачає ще й застілля в українському стилі, ви неодмінно маєте зазирнути до нас на затишні локації, щоб зрозуміти, що кращого ресторану для свята не знайти ;)

Причина №1. Затишний екстер’єр, колоритні зали

Запрошуємо до будь-якого з вподобаних вами яскравих залів «Диканьки». З огляду на власний смак та кількість запрошених ви можете обрати велику терасу на 50 гостей в оточенні пишного лісу або стильний і дуже камерний VIP зал лише на 14 осіб! А може, вам до вподоби стане чепурний зал «Єкатерининський»? А може, атмосферна «Корчма» чи ніби осяяний зоряною ніччю зал «Диканька»… 

Так чи інакше, але кожний із залів та просторе «Бунгало» у затінку дерев стане грандіозною локацією для особливого свята, що ви запланували.

Причина №2. Віртуозна й така рідна кухня

Коли влаштовуєте застілля для гостей різного віку і почасти різних смаків, то і друзям, і родичам можна догодити таким меню, що буде водночас знайомим і майстерно представленим. Страви української кухні — млинці і вареники, голубці й бендерики, м’ясо, риба й овочі з мангалу, сальце й білі грибочки — мова про такий стіл, що смакуватиме кожному, але і вразить гармонією смаків та привабливістю подачі.

Українська кухня якнайкраще підходить для цього: в меню «Диканьки» варенички, такі пухкі, як стрибали до рота гоголівському Пацюку, і шашлик, що буде до смаку найзавзятішому гурману.

Причина №3. Професійний підхід до організації свята

Нам відомо і цілком зрозуміло, що ви звертаєтеся до ресторану з особливої нагоди, і жодна дрібниця не мусить затьмарити свято. Адміністратор залу з максимальною увагою ставиться до побажань гостей, порадить найкращу локацію, виходячи з ваших запитів. За потреби ми допоможемо з контактами флористів і декораторів, втім кожному залу вже притаманна своя атмосфера і часто вона сповна відповідає очікуванням гостей.

Щиро запрошуємо вас до ресторанного комплексу «Диканька» у зручний для вас час, щоб озирнутися навколо, впізнати місце для святкування вашої мрії та відзначити її вже цього літа!

Ресторан «Диканька»

вул. Малишко, 4А

(067) 434-05-02

http://www.dykanka.com.ua



0

Коментарі