хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Зробіть крок до вищої освіти вже цієї зими!

Міжрегіональна Академія управління персоналом, що є найбільшим в Україні недержавним закладом вищої освіти, оголошує набір студентів на найпопулярніші спеціальності 2021-го року, вступ на які можливий онлайн!

Вступ онлайн до 27 лютого 2021 року традиційно для закладу супроводжується наданням знижки 20% на суму першого платежу. Крім того, ви можете стати студентом, не маючи на руках сертифікатів ЗНО. Така унікальна пропозиція стала можливою завдяки спільній освітній програмі МАУП із закордонними вишами. Детальніше про умови вступу без ЗНО за посиланням: http://bezzno.maup.com.ua/.

Щодо привабливості пропозиції вступу онлайн до 27 лютого, то вона полягає у наступному:

• Ставайте студентом у лічені дні, не виходячи з дому і не відвідуючи громадські місця під час пандемії коронавірусу. Вибирайте лишень цікаву для себе спеціальність, визначайтеся з формою навчання та подавайте документи на бакалаврат чи магістратуру онлайн.

Розмаїття сучасних та затребуваних спеціальностей в МАУП вражає. Відкрити для себе шлях до IT можна в Інституті комп’ютерно-інформаційних технологій та дизайну. А ще економіка і психологія, маркетинг і право, туризм і міжнародні відносини – ці та з десяток інших спеціальностей відкривають найкращі перспективи перед сучасною українською молоддю.

• Оскільки вступ онлайн передбачає і можливість використання знижки на навчання, то здобуття вищої освіти, таким чином, стає доступним в усіх сенсах. Здійснюйте оплату протягом семи днів від зарахування і матимете знижку 20% на будь-яку суму попереднього платежу!

Для того, щоб активувати свою знижку та приєднатися до поточного набору, заповніть онлайн-форму за посиланням https://forms.gle/zZSMv5rzJuuVkv579. На це піде зовсім небагато часу, форма є простою і зрозумілою. Опісля на вказану пошту надійде заявка, підтвердити яку необхідно листом у відповідь. У подальшому співробітники Академії повідомляють абітурієнтам про терміни вступних випробувань. Їх успішне проходження та сплата першого платежу за навчання є вашою перепусткою до омріяного студентства.

Як бачите, вже цієї зими вступ онлайн до МАУП цілком реальний, всі процедури виконати нескладно. Визначайтеся скоріше з фахом вашої мрії та вступайте в МАУП, щоб розпочати успішну кар’єру!

Приймальна комісія:
(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),
(096) 490-490-0
http://maup.com.ua/
0

Коментарі