хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Опануй найпопулярніші медичні спеціальності разом із МАУП!

Працювати в сфері охорони здоров’я – це престижно, повсякчас актуально та затребувано. Маючи на руках диплом медика, а за плечима – ґрунтовні знання та відпрацьовані навички, молодий фахівець може не перейматися питаннями працевлаштування. Українські та світові реалії вказують на те, що попит на медичних спеціалістів належної підготовки завжди високий, а Міжрегіональна Академія управління персоналом неодмінно стане вашим помічником у професійній реалізації.

Станом на тепер в Академії можна здобути вищу освіту з трьох надзвичайно популярних напрямків:

• Фармація.

• Стоматологія.

• Медична психологія.

До того ж, вже у 2020 році буде відкрито Медико-фармацевтичний коледж МАУП, що готуватиме молодших спеціалістів за напрямками:

• Фармація.

• Медсестринство.

Навчання тут повністю відповідає стандартам МОЗ України і, що особливо приємно, відбувається в сучасних, інноваційно обладнаних приміщеннях, де студенти мають доступ не лише до актуальних знань, а й до досконалого засвоєння практичних навичок.

Зокрема, до викладання фахових дисциплін зі спеціальності «Фармація» Академія запрошує докторів та кандидатів медичних і фармацевтичних наук із практичним досвідом роботи в Державній службі лікарських засобів, на фармацевтичних заводах, у національних роздрібних мережах аптек. 

Що стосується рівня підготовки майбутніх стоматологів, то на старших курсах вони долучаються до якісної практики у власній Стоматологічній клініці Академії, а молодшокурсники вправляються у спеціально обладнаному Фантомному залі. Сучасне обладнання в ньому дозволяє досконало відпрацьовувати теоретичну базу на реалістичних фантомах. 

Щодо фахової підготовки медичних психологів, то майбутніх лікарів у МАУП готують за магістерським рівнем вищої освіти, а основою для того є потужний викладацький склад досвідчених психологів-практиків. Виходячи з професійних уподобань, майбутні лікарі-психологи долучаються до практичної роботи в гуртках із медичної психології, арт-терапії, психокорекції та реабілітації тощо.

Спеціальність «Медсестринство» буде невдовзі доступною для студентів коледжу. І від своїх старших колег за рівнем підготовки вони не відставатимуть – так само потужний колектив викладачів, так само сучасна матеріально-технічна база. Але найголовніше, що прищеплюватимуть юним студентам, то сприйняття майбутньої професії з відчуттям гордості та гуманізму. Адже виникнувши з традиційних форм опіки і лікування, медсестринство і до сьогодні розглядається як гуманна і фундаментальна діяльність.

Запрошуємо до детальнішого ознайомлення з пропозиціями щодо фахової освіти та можливості вступу до найбільшого недержавного вишу країни за посиланням: http://maup.com.ua/.

Приймальна комісія:

(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),

(096) 490-490-0

Відкрийте себе в МАУП!

http://maup.com.ua


0

Коментарі