хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Зустрічаємо січень разом із хрумким болгарським перцем!

Час освіжитися! Хр-р-румкий, апетитний та суперсоковитий болгарський перець стане ідеальним доповненням майже до будь-якої страви та нагадає про сонячне літо! Щоб приготувати улюблений овоч легко та швидко, пропонуємо вам скористатися крутими лайфхаками від нашого Шефа!

Перш за все – правильний вибір!

Хлопчик чи дівчинка? В залежності від того, яку страву ви хочете приготувати, вам необхідно обрати «рід» перцю. Зробити це дуже просто: переверніть овоч і зверніть увагу на кількість його секторів. Якщо їх чотири – то це «дівчинка»: на смак такий перець більш солодкий та м’який, тому його краще їсти в свіжому вигляді, наприклад додати до салату. «Хлопчик» має лише три сектори й завдяки своїм особливим кислуватим ноткам найкраще підходить для термічної обробки.

При виборі перцю також зверніть увагу на його вагу: чим важчий та твердіший овоч, тим він соковитіший. Тільки тс-с-с!

Крок 2 – вміле очищення.

Щоб легко та спритно впоратися з перцем, дотримуйтесь нашої простої інструкції: спочатку зріжте його верхівку й дно. Після цього, поставте овоч на торець і розріжте його уздовж. Приберіть ножем серцевину, а отриману пластину наріжте зручними для приготування шматочками. Voila!

І наостанок – правильне зберігання.

Щоб ваш перець не зіпсувався вже через кілька днів, покладіть його в паперовий пакет та залиште в холодильнику. При низькій температурі овоч буде залишатися свіжим й соковитим протягом кількох тижнів.

Готуйте «на ізі» та опановуйте захоплююче мистецтво кулінарії разом із CookingBox! Замовити найсмачніші бокси з улюбленим овочем у головних ролях можна на сайті: https://cookingbox.com.ua/.


CookingBox  —  доставка боксов с ингредиентами для приготовления ресторанных блюд дома.

https://cookingbox.com.ua/


0

Коментарі