хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Попіклуйтесь про свою безпеку: замовляйте доставку із CHOICE!

Зголодніли? Тоді скоріше обирайте свою найулюбленішу страву та замовляйте зручну й безпечну доставку додому! Піца, суші чи неперевершене хоспер меню - димний фаворит багатьох наших гостей, або соковитий, запашний стейк відмінно втамують навіть найсильніший голод та подарують чудовий настрій! А наші швидкі, мов блискавка, курєри доставлять вам справжнє кулінарне задоволення в найкоротший термін!


Якщо ви проживаєте в Троєщинському, Воскресенському, або Лісовому масиві - вам дуже пощастило! Адже доставка будь-якого вашого замовлення буде здійснюватись за рахунок закладу. Чим не привід для того, щоб балувати себе апетитною вечерею з CHOICE щодня?


Для любителів смачно і багато поїсти ми також приготували особливі приємні умови: при замовленні страв на суму від 1500 грн доставка в будь-яку частину Києва буде безкоштовною! За бажанням ви також можете здійснити замовлення через спеціальні додатки: ресторан співпрацює з Glovo та Ракетою.


А для тих, хто любить робити все самостійно, ми надаємо можливість самовивозу: забирайте свою витончену страву та отримайте знижку 20% у подарунок!


Ми працюємо з 10:00 до 22:00, тож не зволікайте: скоріше обирайте улюблені позиції та наповніть свій день гармонією розкішних смаків та незрівнянною насолодою!


Ми знаходимось за адресою: вул. Братиславська 52, Київ.

Телефон: (067)-650-45-55

https://thechoice.kiev.ua/uk


0

Коментарі