хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Святкуйте день народження в «Диканьці» зі знижкою 30%!

Чудова новина для іменинників! Ресторан української національної кухні «Диканька» запрошує відсвяткувати ваш особливий день душевно, вражаюче та смачно. Запрошуйте рідних і друзів, резервуйте затишну альтанку на свіжому повітрі чи один з п’яти колоритних банкетних залів, і влаштовуйте гучну вечірку.

Якщо день народження – це час для отримання приємних дарунків, то і ми не залишимось осторонь. Даруємо імениннику знижку 30% на все меню кухні та бару! Дозвольте собі щедро почастувати гостей вишуканими українськими стравами та п’янкими фірмовими напоями за особливою для вас, святковою ціною!

Наш банкетний менеджер порадить, як скласти урочисте меню, аби задовольнити смаки справжніх гурманів та потішити близьких такими знайомими, але ідеально приготованими стравами. М’ясо і риба з мангалу, холодні й гарячі закуски – такі, якими їх готували наші бабусі, а також домашні млинці та варенички – обирайте страви на власний смак, а наш Шеф зробить їх неперевершеними.

Ще однією перевагою святкування дня народження у «Диканьці» є можливість пригостити гостей напоями, які ви принесете з собою. Наші офіціанти радо відкоркують пляшки без жодного cork fee, але за умови, що банкет буде влаштовано з розрахунку від 500 грн на людину.

Стосовно будь-яких деталей організації святкового застілля звертайтеся до офіціантів та адміністрації закладу за телефонами або при особистому відвідуванні ресторанного комплексу «Диканька».

Ресторан «Диканька»
вул. Малишка, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
http://www.dykanka.com.ua/

0

Коментарі