Страви з мангалу на будь-який смак. Ресторан «Диканька» запрошує
- 22.06.20, 16:05
Літо невпинно набирає обертів, і серед іншого ми маємо задоволення вдосталь куштувати страви з відкритого вогню. Смачні, запашні, несамовито привабливі!
Допоки тривав загальнонаціональний карантин, українці могли власноруч готувати шашлик та стейки на свіжому повітрі. Коли ж карантинні заходи частково послаблені, настав ідеальний час потішити себе стравами з мангалу, що приготує для вас Шеф ресторанного комплексу «Диканька».
Наші затишні альтанки у тіні розлогих дерев стануть чудовим осередком гастрономічної насолоди. Комфортно влаштувавшись тут, беріться за дегустацію люля з телятини та баранини або шашликів з телятини, курятини чи свиного ошийку. А може, вам до вподоби телятина на кісточці чи свинячі ребра на вугіллі? Ці витвори кулінарного мистецтва також є у нашому меню!
Любителям риби радо запропонуємо лосося, дорадо, скумбрію, річкову форель та білого амура, звісно що з димним ароматом та засмаженою скоринкою.
Яку б із перерахованих страв ви не замовили, радимо вам доповнити та відтінити смакові відчуття порцією колоритних соусів. Ткемалі, сацебелі, наршараб, тартар, аджика, міцна гірчиця – очі розбігаються! Самодостатніми стравами з мангалу чи доповненням до м’яса і риби на вашому столі можуть стати печені овочі чи лаваш.
Безумовно, до фірмових страв з мангалу в ресторані «Диканька» є сенс замовити запашні авторські напої. Наливки та настоянки, крижане пиво та прохолодні коктейлі – обирайте без жодних обмежень!
Завітайте скоріше до ресторану національної української кухні «Диканька», щоб таке звичне та знайоме дозвілля — споживання шашлику — перетворити на справжнє свято.
Ресторан «Диканька»
вул. Малишко, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
http://www.dykanka.com.ua
Коментарі