хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Опануй найпопулярніші медичні спеціальності разом із МАУП!

Працювати в сфері охорони здоров’я – це престижно, повсякчас актуально та затребувано. Маючи на руках диплом з медичної спеціальності, а за плечима - ґрунтовні знання та відпрацьовані навички, молодий фахівець може не перейматися питаннями працевлаштування. Українські та світові реалії вказують на те, що попит на медичних спеціалістів належної підготовки завжди високий, а Міжрегіональна Академія управління персоналом неодмінно стане вашим помічником у професійній реалізації.

 

МАУП готує фахівців у сфері охорони здоров’я з трьох цілком популярних напрямків:


  Фармація.

  Стоматологія.

  Медична психологія.

 

Навчання проводиться за денною формою та заочною (фармація) і відповідає стандартам МОЗ України.

 

Фармація. Стань флагманом наукового прогресу.

 

Навчання в МАУП за спеціальністю «Фармація, промислова фармація» відкриває перспективи працевлаштування в аптечні мережі, представництва зарубіжних фармацевтичних компаній, на вітчизняні фармацевтичні заводи і в лабораторії з контролю якості лікарських засобів. Робота над винайденням, створенням та розповсюдженням лікарських засобів, інновації та наукові відкриття стануть вашою повсякденністю. Цікаво? Тоді долучайтесь скоріше до когорти наших студентів!

 

До викладання фахових дисциплін Академія запрошує докторів та кандидатів медичних і фармацевтичних наук з практичним досвідом роботи в Державній службі лікарських засобів, на фармацевтичних заводах, у національних роздрібних мережах аптек. Теоретичні знання та практичні навички студенти-фармацевти МАУП вдосконалюють у сучасних хімічних лабораторіях, анатомічних та патофізіологічних кабінетах, в спеціалізованих аудиторіях навчальної аптеки.

 

Стоматологія. Потужна практика зі студентських років.

 

Вступ на навчання за спеціальністю «Стоматологія» робить для студента можливим фахове зростання та самореалізацію у таких напрямах: ортопедична стоматологія, хірургічна стоматологія, терапевтична стоматологія, ортодонтія та дитяча стоматологія.

 

Факультет пишається не лише високим рівнем теоретичної підготовки майбутніх стоматологів, а й тим, що всі студенти спеціальності долучаються до якісної практики у власній Стоматологічній клініці Академії. Для студентів молодших курсів обладнано спеціальний Фантомний зал. Сучасне обладнання в ньому дозволяє досконало відпрацювати теоретичну базу на реалістичних фантомах. Стоматологи-старшокурсники під час практики відвідують справжню клініку, де долучаються до роботи з реальними пацієнтами.

 

Медична психологія. Стань конкурентоспроможним фахівцем.

 

Диплом з медичної психології на сьогоднішній день є суттєвою перевагою для фахівців на ринку, що переповнений «психологами» без належної освіти. В МАУП майбутніх лікарів-психологів готують за магістерським рівнем вищої освіти, а основою для того є потужний викладацький склад досвідчених психологів-практиків і сучасна матеріально-технічна база.

 

В МАУП студенти-психологи мають доступ до інноваційних лабораторій загальної, практичної та медичної психології, психофізіології та функціональної діагностики, психотерапевтичної лабораторії. Для досконалого вивчення латинської та сучасних іноземних мов створено спеціальний лінгафонний кабінет.

 

Виходячи з професійних уподобань, майбутні лікарі-психологи в МАУП долучаються до практичної роботи в гуртках із медичної психології, арт-терапії, психокорекції та реабілітації, відточують свої вміння в напрямах «Психологія травми» і «Дитяча психологія та патопсихологія». Коли приходить час інтернатури, стажування чи резидентури з медичної психології, перед студентами МАУП відкриваються двері «Науково-дослідного інституту психіатрії» МОЗ України.

 



Приймальна комісія:

(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),

(096) 490-490-0

http://maup.com.ua/

0

Коментарі