хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Спробувати, не можна втриматися: -50% на коньяки Hennessy

Куштуйте в стейк-хаусі Goodman коньяки від дому Hennessy, визнані світом як взірець свого сегменту. Пропонуємо насолодитися довершеною палітрою смаку та аромату за півціни! Заходьте в гості та замовляйте Hennessy V.S., V.S.O.P. або X.O. Можливо, саме цього досконалого смаку бракує для того, щоб ваше життя стало ідеальним?

Коньяк Hennessy — це чудовий дижестив. Замовляйте його після солідної вечері, повної смачних страв і жвавих розмов. Келих коньяку допоможе впорядкувати приємні спогади та розслабитися. 

Якщо чекати на завершення не хочеться, ми змінимо правила гри. В Goodman ми залюбки подамо для вас Hennessy до столу. Цей коньяк гарно поєднується з продуктами, що мають ніжний смак. Тому, щоб як слід розпробувати всі відтінки коньяків Hennessy, поєднуйте їх з паштетами, білим м’ясом, рибою та морепродуктами.

Ми радимо спробувати Hennessy всім, хто цінує якість і традиції. Всі обставини вказують на те, що настав час закохатися у складний, але такий зрозумілий смак французьких коньяків, та віднайти в них щось особисте.

Знижка 50% вже ваша. Резервуйте стіл у Goodman, щоб нею скористатися.

 

Стейк-хаус GOODMAN

Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45
http://goodman.com.ua/

0

Коментарі