хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Говорять випускники: чому варто вступити до МАУП

Зробити правильний вибір під час вступної кампанії — чи не найголовніша задача абітурієнта. Виш, в якому студент проведе найближчі 4, а то й більше років, слід обирати ретельно та виважено. Ми запитали у випускників та студентів Інституту дизайну, архітектури та журналістики (ІДАЖ) МАУП, чому вони в свій час обрали саме цей ВНЗ для отримання нової професії. 

Якість і сучасність 

Марія, 28 років, розповідає: «В ІДАЖ я отримала другу вищу освіту. Перший універ мені «допомогли» обрати батьки, і я жодного дня не працювала за спеціальністю. Я була на фрілансі в дизайні, але відчувала, що приватні курси Photoshop і Illustrator не дали мені достатньої компетенції.

Чесно кажучи, в ІДАЖ мене привабила Лабораторія комп’ютерної графіки та 3D моделювання. У такій високотехнологічній сфері як веб-дизайн інформація втрачає актуальність набагато швидше, ніж будь-де. Я мала можливість вчитися на сучасному обладнанні з новим програмним забезпеченням, а не дивитися пантоміми про те, як верстати сайт.

Чи хорошою інвестицією було навчання в Інституті? Напевно так, бо свою зарплату я тепер отримую в долларах США.» 

Доступні перспективи

Сергій, 19 років, ділиться своєю історією: «Жив був хлопчик, мріяв будувати мости, як Борис Патон. Але я не пройшов на бюджет в університет своєї мрії. Контракт коштував дорого, і я навіть подумав забити на все та піти працювати без освіти.

Але бажання стати архітектором перемогло. ІДАЖ я обрав тому, що контракт був майже на 10 тисяч дешевше, ніж там куди я подавався. Але з часом я відчув і інші переваги. Дорожче дійсно не означає краще.

Я вдячний ІДАЖ за можливість отримати спеціальність, про яку я мріяв з дитинства, та перспективи, які в мене, впевнений, будуть після закінчення університету.» 

Креативні практики

Таня, 22 роки, закінчила бакалавріат за спеціальністю «Реклама та зв’язки з громадськістю», коментує свою освіту в ІДАЖ так: «Для мене завжди була важливою креативна складова освіти. Ми з родиною жили в Німмеччині, допоки мені не виповнилося 15 років. Зрозуміло, що освіта в Європі відрізняється від того «совка», який можна зустріти в українських навчальних закладах, але я шукала універ, в якому навчальний процес став би «ковтком свіжого повітря», а не зазубрюванням застарілих термінів і методик. Ми з батьками обрали ІДАЖ тому, що цей Інститут здався нам найбільш сучасним: і за освітньою програмою, і, особливо, за підходами, які застосовують у навчанні.

Я вважаю, з усіх можливих варіантів вищої освіти в Україні, ІДАЖ — це найкращий вибір для студента. Він навчив мене мислити креативно, аналізувати проблеми та допоміг перейняти досвід провідних спеціалістів своєї галузі.»   

ІДАЖ — це альма-матер перспективних, всебічно розвинених і затребуваних спеціалістів. Сучасні освітні програми передбачають навчання за денною та заочною формою. Навчальні програми в ІДАЖ постійно оновлюються, а викладачі дбають про те, щоб майбутні фахівці отримували найактуальніші для професії знання. 

Дізнатися деталі про напрями підготовки, і більше дізнатися про перспективи навчання в Інституті дизайну, архітектури та журналістики МАУП можна на сайті http://ir.edu.ua/.


0

Коментарі