хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Всі актуальні акції в стейк-хаусі Goodman

Ми зібрали всі акції стейк-хауса Goodman в одному місці. Це допоможе вам спланувати свій наступний візит завчасно та отримати якнайбільше вражень і вигоди від знайомства зі світом класичних американських стейків. 

Перейдемо одразу до головного. Преміальні стейки Goodman, безперечно, заслуговують на вашу гастрономічну прихильність, і насамперед мова йде про світовий бестселер - стейк Нью-Йорк, що чудово підійде до вечері в компанії коханої людини. Щоп’ятниці замовляйте два стріплойн-стейки Нью-Йорк в Goodman за ціною одного та проводьте ідеальне побачення зі своєю половинкою. Щосереди на вас чекає інший подарунок — знижка 50% на велетенські гранд-стейки, а щочетверга — знижка 30% на стейки ковбой та шатобріан. 

Який вечір без відбірних вин? Щодня в стейкхаусі Goodman ви отримуєте можливість спробувати вишукані спеціалітети - херес, мадеру або портвейн - за півціни! Ці автентичні кріплені вина стануть неперевершеним акомпанементом до вашої трапези. Їхня питкість і складний насичений смак роблять спеціалітети чимось більшим, аніж доповненням до вечері. Рекомендуємо замовити їх наступного разу в Goodman і скласти власне уявлення про ці солодкі вина з сонячних регіонів.

Якщо плануєте відвідати стейк-хаус з дітьми, оберіть для цього вихідний день. Щосуботи з 14:00 до 20:00 та щонеділі з 12:00 до 18:00 англомовний аніматор попіклується про вашу малечу, запропонувавши їй веселі ігри та цікаві заняття. 

Ще один плюс візиту всією родиною — це знижка 25% для компаній від 8 осіб. Потіште себе і близьких гастрономічною кухнею з бездоганним сервісом. Безумовно, це чудова можливість для того, щоб зміцнити сімейні зв’язки та просто провести час разом. Але якщо зібрати родину не виходить, ми з радістю надамо знижку компанії друзів, колег або ділових партнерів. 

Goodman — це середовище людей, які вміють отримувати задоволення від життя і віддають перевагу тому, щоб робити це в компанії однодумців. Приєднуйтеся до нас і проводьте час у компанії чудових людей!

 

Стейк-хаус GOODMAN

Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45
http://goodman.com.ua/

0

Коментарі