хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Медична освіта в МАУП

МАУП - це сучасна вища освіта для тих, хто хоче опанувати бажану професію. Академія є провідним і найбільшим приватним ВНЗ України. Навчальний процес в Академії забезпечують понад 2200 викладачів. Більшість з них мають науковий ступінь доктора та кандидат наук.

Медична освіта в МАУП - одна з найпрогресивніших в країні. У порівнянні з іншими навчальними закладами, Академія може запропонувати цілий ряд переваг: спеціалізовані аудиторії, сучасні лабораторії, ефективна практика,  навчальні кабінети та надсучасні інноваційні  технології, що допомагають структурованому засвоєнню інформації.

Отримати вищу медичну освіту в МАУП можливо за наступними спеціальностями:

     Стоматологія.

     Медична психологія.

     Фармація, промислова фармація. 

На стоматологічному факультеті студенти мають змогу отримати знання за кваліфікаціями: ортопедична стоматологія, хірургічна стоматологія, терапевтична стоматологія, ортодонтія, дитяча стоматологія. Навчальний процес поділено на теорію та практику. Отримані знання студенти мають змогу закріпити в фантомній залі Академії, а пізніше - на практиці у власній клініці МАУП.

Факультет медичної психології МАУП здійснює підготовку кваліфікованих психологів. Тут є все для комфортного процесу навчання: сучасні лабораторії для функціональної діагностики, психофізіології, навчальні кабінети (з хімії, фізики та схемотехніки), спеціалізовані аудиторії біології та анатомії людини тощо.

Факультет фармації готує майбутніх фармацевтів. Студенти отримують необхідні знання у сучасних хімічних лабораторіях. Також у їх розпорядженні анатомічні та фізіологічні кабінети, спеціалізовані аудиторії навчальної аптеки. 

По закінченні повного курсу навчання кожен студент отримує диплом державного зразка, що надає можливість працювати у приватних та державних медичних закладах, виробництвах або аптечних установах. 


(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.

Відкрийте себе в МАУП!

http://med.maup.com.ua/
0

Коментарі