хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Вступ без ЗНО та диплом державного зразка — тільки в МАУП!

Шукаєте можливість вступити до навчального закладу без марудних екзаменів та довготривалої підготовки до тестування, хочете отримати другий шанс, якщо на незалежному оцінюванні не вистачило балів? Або ж ви у дорослому віці вирішили отримати першу чи другу вищу освіту, а екзамени складали вже давно — радійте! Бо завдяки МАУП ви маєте змогу без ЗНО отримати якісну вищу освіту, диплом державного зразка, та стати справжнім професіоналом своєї справи, навчаючись на заочній або дистанційній формі!

Міжрегіональна Академія управління персоналом запрошує абітурієнтів на навчання за освітніми програмами без ЗНО, а саме — здобуття вищої освіти за спільної програми Університету менеджменту у Варшаві (Польща) та МАУП. Сертифікат ЗНО для вступу до Університету менеджменту не потрібен! Зарахування відбувається на основі атестату про повну середню освіту та за результатами співбесіди. Закінчивши перший курс в освітньому центрі, кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП, або продовжити навчання до ступеню бакалавра в Польщі.

Міжрегіональна Академія управління персоналом пропонує широкий вибір сучасних спеціальностей, за якими вас навчатимуть теорії та практиці найкращі викладачі країни.

Загалом, навчальний процес по спільній програмі ведеться за такими спеціальностями:

·         Право (магістратура/бакалаврат)

·         Економіка (магістратура/бакалаврат)

·         Політологія (магістратура/бакалаврат)

·         Психологія (магістратура/бакалаврат)

·         Соціологія (магістратура/бакалаврат)

·         Туризм (магістратура/бакалаврат)

·         Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії (магістратура/бакалаврат)

·         Менеджмент (Економіка та управління бізнесом) (бакалаврат)

·         Філологія (бакалаврат)

·         Інженерія програмного забезпечення (бакалаврат)

·         Облік і оподаткування (бакалаврат)

Тільки уявіть, які переваги ви отримаєте за умов такого навчання! По-перше, ви маєте можливість отримати два дипломи про вищу освіту — український і польський, що дасть вам змогу обрати перспективну кар’єру як в Україні, так і за кордоном. По-друге, навчання за інтегрованою програмою ведеться заочно та дистанційно, отже студенти можуть поєднувати навчання з роботою. І наостанок, вам не доведеться втрачати час, чекаючи наступного незалежного оцінювання.

Більше інформації про освітню програму ви знайдете за посиланням http://bezzno.maup.com.ua/

Поспішайте за своєю мрією до МАУП!

Приймальна комісія: (044) 490-95-05, (044) 494-47-47

http://maup.com.ua/ 


0

Коментарі