хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Знайдіть свій шлях з МАУП!

Зручне розташування для мешканців Троєщини та Голосіївського району, європейська якість освіти, широкий вибір престижних спеціальностей та можливість отримати унікальний трудовий досвід — ось що вам пропонують Деснянський економіко-правовий коледж та Економіко-правовий технікум при МАУП!  

Деснянський економіко-правовий коледж при Міжрегіональній Академії управління персоналом навчає за наступними спеціальностями: облік і оподаткування, фінанси, банківська справа та страхування, маркетинг, менеджмент, інженерія програмного забезпечення, право, управління персоналом та психологія.

В Економіко-правовому технікумі ви зможете опанувати одну з наступних спеціальностей: фінанси, банківську справу та страхування, менеджмент, право чи соціальну роботу. До того ж, на додачу ви отримаєте:

-        можливість після закінчення закладу вступити до ВНЗ одразу на третій курс;

-        доступ до найбільшої в Україні електронної бібліотеки;

-        участь у научно-практичних конференціях, всеукраїнських конкурсах наукових робіт, міжнародних виставках та форумах.

-        сучасний навчальний процес з використанням новітніх методів навчання;

-        навчання за денною та заочною формами;

-        можливість вивчати предмети за напрямком, який вас цікавить, і почати свій професійний шлях раніше за однолітків, які навчаються у школі.

Якщо ви хочете знайти свій шлях та опанувати професію мрії — завітайте на Дні відкритих дверей до Деснянського економіко-правового коледжу або Економіко-правового технікуму при МАУП!

Відкрийте себе з МАУП!


Деснянський економіко-правовий коледж при МАУП

вул. М. Закревського, 45-Б

(044) 515-61-63, (044) 548-29-46, (098) 375-47-10

http://dcmaup.com.ua/


Економіко-правовий технікум при МАУП

проспект Лобановського (Червонозоряний), 146

(044) 258-21- 24, (044) 527-92- 45

http://elcmaup.com.ua/


0

Коментарі