Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Юридична кар'єра з МАУП!

Якщо ти мрієш про високооплачувану та престижну посаду в органах державної влади або в приватних структурах, цікавишся законодавством як інструментом для регулювання відносин у державі і допомоги людям, та бажаєш брати активну участь у формуванні нового суспільства - тоді слідуй за покликом серця, вступай на навчання за правовими спеціальностями до Міжрегіональної Академії управління персоналом!

 

Право та правоохоронна діяльність завжди були основою і опорою держави, на цих стовпах тримається правопорядок і закон. Тому спеціалісти у цій сфері завжди ціняться, і на ринку праці завжди наявні вигідні пропозиції. У Міжрегіональній Академії управління персоналом ти зможеш опанувати правові спеціальності та здобути унікальний досвід, який полегшить подальше орієнтування на твоєму професійному шляху. У МАУП  є три напрямки: право, міжнародне право, та правоохоронна діяльність. Навчання в Академії проводиться за денною, заочною та дистанційною формами. До того ж, ми пропонуємо навчання зі вступом без ЗНО – завдяки спільній програмі Університету менеджменту у Варшаві (Польща) та МАУП.

                  За напрямом “право” навчатимуться ті, хто в подальшому хочуть працювати у суді, помічником адвоката чи адвокатом, нотаріусом, юристом у державній чи приватній компанії, або юрисконсультом. Навчання на правовому факультеті гарантує перспективи стажування в адвокатурі, судах та органах юстиції, участь у міжнародних конференціях та зустрічі з відомими юристами та громадськими діячами;

                  Спеціальність “міжнародне право” надає можливість працювати в органах державної влади, юрисконсультом у сфері зовнішньоекономічної діяльності, аналітиком при міжнародних організаціях, аташе, віце-консулом та дипломатичним агентом. Студенти факультету міжнародного права зможуть дослідити сучасні тенденції міжнародних правових відносин, вивчити міжнародне приватне, публічне та європейське право, та взяти участь у міжнародних конференціях.

                  Студенти напряму “правоохоронна діяльність” отримають змогу набути кваліфікацію та перейняти знання у висококласних викладачів, пройти практику у правоохоронних органах, та взяти участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях. Після навчання у МАУП випускникам будуть відкриті шляхи у Національну поліцію України, Державне бюро розслідувань, Національне антикорупційне бюро, прокуратуру та Службу безпеки України.

Тому, якщо ти мрієш про перспективну кар’єру, хочеш бути творцем свого майбутнього, реалізувати свої амбіції та досягати вершини, запрошуємо тебе до МАУП! Зверни увагу, що зареєструвавшись на сайті http://pravo.maup.com.ua/ ти ще й отримаєш знижку 20% на навчання.

Чекаємо саме на тебе!

Телефон приймальної комісії:

(044) 496-97-60

Відкрий себе в МАУП!

http://maup.com.ua/


0

Коментарі