хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Сучасна вища освіта без ЗНО: новий набір триває до 5 квітня!

Мрієте у новому році відкрити для себе довгоочікувані можливості? Кардинально змінити своє життя та розпочати все з чистого аркуша? Навіть якщо ви минулого року не набрали достатню кількість балів з незалежного оцінювання або в дорослому віці вирішили отримати першу чи другу вищу освіту – ми залюбки допоможемо вам втілити задумане у життя!  Новий рік – новий старт, а перший крок – це вступ до омріяного ВИШу. Завдяки МАУП ви маєте змогу без ЗНО отримати якісну вищу освіту, диплом державного зразка та стати справжнім професіоналом своєї справи, навчаючись на заочній або дистанційній формі!

Міжрегіональна Академія управління персоналом запрошує абітурієнтів на навчання за освітніми програмами без ЗНО, а саме - здобуття вищої освіти за спільної програми Університету менеджменту у Варшаві (Польща) та МАУП. Сертифікат ЗНО для вступу до Університету менеджменту не потрібен! Зарахування відбувається на основі атестату про повну середню освіту та за результатами співбесіди. Закінчивши перший курс в освітньому центрі, кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП, або продовжити навчання до ступеню бакалавра в Польщі.

Міжрегіональна Академія управління персоналом пропонує широкий вибір сучасних спеціальностей, за якими вас навчатимуть теорії та практиці найкращі викладачі країни. Наприклад, якщо ви цікавтесь IT-напрямком, мрієте про цікаву та перспективну професію у цій сфері, радимо вам звернути увагу на одну з найнеобхідніших спеціальностей сьогодення - «Інженерію програмного забезпечення», яка передбачає підготовку фахівців з проектування, розробки і дослідження програмних систем для різних предметних областей. Під час навчання за цією спеціальністю студенти професійно опановують мови програмування для тестування і розробки програм, вивчають архітектуру персональних комп’ютерів, операційні системи та комп’ютерні мережі. Випускники Академії приймають участь у розробці вітчизняних і міжнародних проектів, мають гідну оплату праці та затребувані не тільки на теренах України, але і далеко за її межами.

Загалом, навчальний процес по спільній програмі ведеться за такими спеціальностями:

·                    Інженерія програмного забезпечення (бакалавр)

·                    Менеджмент (бакалавр)

·                    Філологія (бакалавр)

·                    Облік і оподаткування (бакалавр)

·                    Право (бакалавр/магістр)

·                    Економіка (бакалавр/магістр)

·                    Політологія (бакалавр/магістр)

·                    Психологія (бакалавр/магістр)

·                    Соціологія (бакалавр/магістр)

·                    Туризм (бакалавр/магістр)

·                    Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії (бакалавр/магістр)

Тільки уявіть, які переваги ви отримаєте за умов такого навчання! По-перше, ви маєте можливість отримати два дипломи про вищу освіту – український і польський, що дасть вам змогу отримати чудову роботу як в Україні, так і за кордоном. По-друге, навчання по інтегрованій програмі ведеться у заочній та дистанційній формі, отже студенти можуть поєднувати навчання з роботою. І на останок, вам не доведеться втрачати час, чекаючи наступного незалежного оцінювання.

Годі зволікати: залиште минуле позаду і просто зараз почніть створювати життя, про яке завжди мріяли!

Більше інформації про освітню програму ви знайдете за посиланням http://bezzno.maup.com.ua/   

Поспішайте за своєю мрією до МАУП!

Київ, вул. Фрометівська, 2

Приймальна комісія: (044) 490-95-05, (044) 494-47-47


0

Коментарі