хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Електронний кабінет студента МАУП в Telegram

Набридло годинами стояти у черзі до бухгалтера, аби отримати інформацію згідно стану оплати за навчання? Втомились щотижня шукати вашого викладача у кампусі, аби дізнатись свої поточні оцінки та можливі заборгованості? Постійно забуваєте свій розклад занять? Шановні студенти, маємо для вас гарну новину - тепер уся ця інформація зберігатиметься в електронному вигляді на вашому девайсі!

З метою поліпшення організації навчального процесу в МАУП, а також для налагодження зворотнього зв’язку між студентами та деканатом, нами була розроблена автоматизована інформаційна система сповіщення «Електронний кабінет студента». Система реалізована на базі ботів популярного серед молоді месенджера «Telegram», що дозволяє обмінюватися текстовими повідомленнями і медіа файлами різних форматів.

Використовуючи цю систему, ви матимете змогу у зручній для вас формі отримувати всю необхідну інформацію, що включатиме: стан оплати за навчання, розклад занять, оцінки та академічні заборгованості студента.

Наразі «Електронний кабінет студента» доступний до використання лише в тестовому режимі, але надалі система буде постійно розвиватись та вдосконалюватись для вашої максимальної зручності.

Тож, запрошуємо Вас приєднатися до нашої ініціативи! Більш докладну інформації згідно «Електронного кабінету студента» та детальну інструкцію по його підключенню ви знайдете за посиланням: http://maup.com.ua/ua/pro-akademiyu/novini1/usi-novini1/elektronnij-kabinet-studenta-v-telegram.html

Міжрегіональна Академія управління персоналом

(044) 490-95-05, (044) 494-47- 47

Відкрийте себе в МАУП!

http://maup.com.ua/  


0

Коментарі