хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

День відкритих дверей у МАУП 17 лютого

Обирайте зручну форму навчання та отримуйте знижку 20%

Вам набридло витрачати час на нудну та безперспективну роботу, займатися виключно хатнім господарством або доглядом за дітьми? Ви мрієте опанувати цікавий фах та повернутися до активного життя? Визначитися з майбутнім професійним шляхом ви можете 17 лютого на Дні відкритих дверей у найбільшому недержавному ВНЗ країни – Міжрегіональній Академії управління персоналом!

Навчання в МАУП дасть вам змогу обрати бажану галузь знань та одну з понад 20 спеціальностей. 

Ви також можете обрати зручну для вас форму навчання: заочну або дистанційну. Заочна та дистанційна форми навчання дають змогу отримати вищу освіту без відриву від роботи, витрачаючи на навчання стільки часу, скільки вам зручно. 

Якщо ж ви не вступили до ВИШу через недостатню кількість балів з незалежного оцінювання, тоді рекомендуємо обрати для навчання в МАУП програму без ЗНО, а саме - здобуття вищої освіти за спільної програми Університету менеджменту в Легниці (Польща) та МАУП. Сертифікат ЗНО для вступу до Університету менеджменту не потрібен! Зарахування відбувається на основі атестату про повну середню освіту та за результатами співбесіди. Закінчивши перший курс в освітньому центрі, кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП, або продовжити навчання до ступеню бакалавра в Польщі. Докладну інформацію про програму читайте за посиланням: http://bezzno.maup.com.ua/.

Щоб дізнатися більше про умови навчання, ознайомитися з матеріально-технічною та науково-методичною базою Академії, поспілкуватися з викладачами та визначитися з формою навчання, приходьте на День відкритих дверей до МАУП, що відбудеться 17 лютого! Окрім того, на Дні відкритих дверей ви отримаєте знижку 20% на сучасну європейську освіту!

Зареєструйтесь на сайті http://od.maup.com.ua/ та використайте унікальний шанс відвідати омріяний ВИШ! Чекаємо на вас 17 лютого!

Телефон приймальної комісії: 
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.
Відкрийте себе в МАУП!
http://maup.com.ua/


0

Коментарі