хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Design & Development laboratory – світ захоплюючого навчання

Ваша дитина не може жити без комп’ютера? Кожного дня грає в ігри у своєму телефоні? Зовсім не цікавиться навчанням, проте обожнює все, що пов’язано з IT-технологіями? Ми напевно знаємо, про що мріє ваша дитина та як перетворити цю мрію у захоплююче, пізнавальне та корисне дозвілля.

Design & Development laboratory – сучасний навчальний центр з комп’ютерних технологій для дітей та підлітків. Ми пропонуємо найбільш ефективну систему додаткової освіти, поєднавши навчання із улюбленим захопленням вашої дитини. Спеціально створені авторські програми, адаптовані для сприйняття різними віковими групами, пропонують вашим дітлахам зануритись у загадковий, цікавий світ програмування та веб-дизайну. Створення власних програм, професійна обробка графічних зображень, розробка власного сайту, ігор та 3D моделей – все це та багато іншого наші учні навчаються робити самостійно.

Ми вважаємо за необхідне навчати дітей комп’ютерної грамотності з молодшого шкільного віку, бо саме в такому віці людина сприймає інформацію найефективніше. Головна мета навчального центру – допомогти школярам та студентам здобути спеціалізовані знання та навички в користуванні комп’ютером, а також надати базу для подальшого професійного розвитку в IT-сфері. Ми хочемо показати дітям, що навчання – це круто, продемонструвавши їм безмежний світ сучасних технологій. Розроблений нами сучасний підхід щодо методики викладання та гнучка модульна система допоможе вашій дитині розвиватися швидше і ефективніше в сфері комп’ютерних технологій і, можливо, навіть обрати в майбутньому для себе професію програміста або веб-дизайнера.

Грай, малюй, програмуй – долучайте ваших дітлахів до нашої навчальної гри!

Design & Development laboratory

Київ, просп. Маяковського, 1В

0673900088 (viber)

0443909820

http://www.ddlaboratory.pro

 

0

Коментарі