Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Запальний марафон з поїдання бургерів у гастробарі OSOKIR


У світі все більшої популярності набирає новий і надзвичайно екстремальний вид спорту - марафон з поїдання бургерів. Це унікальне змагання приваблює справжніх поціновувачів американської кухні не тільки своєю азартністю та гастрономічною складовою, але й можливістю весело провести вечір у компанії друзів і однодумців.

8 грудня в гастробарі OSOKIR відбувся шалений марафон зі швидкісного поїдання бургерів – справжнє свято душі й тіла, яке зібрало найазартніших гурманів за одним столом. Наші гості зустрілися в чесному поєдинку, спробувавши на швидкість з'їсти неймовірно величезні бургери. Завдання виявилося не з легких, але учасники успішно та з величезним задоволенням впоралися з ним. Вітаємо переможців, а також дякуємо всім за участь. Саме завдяки вам, дорогі гості, цей вечір виявився надзвичайно веселим і насиченим!

Також, зверніть вашу увагу на фотозвіт з цієї пам'ятної події, відзначайте себе і друзів на фотографіях та обов'язково приходьте до нас на нові марафони - насолоджуватися шедеврами американської кухні й запальною атмосферою!

До нових зустрічей!

OSOKIR GastroBar

Дніпровська набережна, 14

097 772 6581

https://www.facebook.com/OSOKIR/


0

Коментарі