хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Останні дні весняного набору на вступ до МАУП без ЗНО: не проґав

До уваги всіх абітурієнтів та майбутніх вступників, котрі мріють отримати повну вищу освіту БЕЗ ЗНО! Зовсім скоро завершується весняний набір на різноманітні освітні програми до МАУП!

 

До 31 березня включно кожен бажаючий може зареєструватися на навчання за спеціальною освітньою програмою, розробленою Міжрегіональною Академією управління персоналом у співпраці з закордонними вищими навчальними закладами. Для здобуття вищої освіти ви можете поступити до Кіпрсько-Українського культурно-освітнього центру Університету Нікосії при МАУП або Польсько-Українського культурно-освітнього центру Університету менеджменту в Легниці при МАУП. Сертифікат ЗНО для вступу до цих Центрів не потрібен! Зарахування відбувається на основі атестату про повну середню освіту та за результатами співбесіди. До того ж, закінчивши перший курс в освітньому центрі,кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП, або продовжити навчання до ступеня бакалавра в Польщі чи на Кіпрі.

 

Навчальний процес у культурно-освітніх центрах ведеться за такими спеціальностями:

·         Політологія

·         Філологія

·         Правознавство

·         Управління персоналом

·         Облік і аудит

·         Країнознавство.

 

Тільки уявіть, які переваги ви отримаєте за умов такого навчання! По-перше,  ви маєте можливість отримати два дипломи про вищу освіту – український і польський або кіпрський, що дасть вам змогу отримати чудову роботу як в Україні, так і за кордоном. По-друге, навчання по інтегрованій програмі ведеться у заочній формі, отже студенти можуть поєднувати навчання з роботою. І, насамкінець, вам не доведеться втрачати рік, чекаючи наступного незалежного оцінювання.

 

Окрім того, в МАУП відтепер можливо отримати повну вищу освіту і закінчити магістратуру за спеціальністю «Право» без складання ЗНО!Кожен студент, що отримав диплом бакалавра за спеціальністю «Право» у будь-якому ВИШі країни, має змогу подати документи до цих освітніх Центрів. Сертифікат ЗНО для вступу не потрібен! Зарахування відбувається на основі диплому бакалавра. А згодом ви матимете можливість перевестись і закінчити навчання на магістратурі у МАУП, отримавши диплом державного зразка про повну вищу освіту.

 

Більше інформації про освітні програми ви можете дізнатись за посиланням http://bezzno.maup.com.ua/.

Весняний набір вступників закінчується 31 березня. Часу залишилось обмаль! Поспішайте за своєю мрією до МАУП!


Київ, Фрометівська, 2

Приймальна комісія:

(044) 490-95-05, (044) 494-47-47

 

0

Коментарі