хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Вища освіта у МАУП: сучасно, якісно, доступно

Сучасна освітав Україні розвивається досить стрімко, а разом з нею і розгалужена система вищих навчальних закладів. Якщо ви мрієте про якісну вищу освіту, тоді без сумнівів обирайте Міжрегіональну Академію управління персоналом!МАУП є найбільшим приватним економіко-гуманітарним вищим навчальним закладом України, в якому навчаються студенти з 39 країн світу за 17 спеціальностями, 93 спеціалізаціями з 8 галузей знань, які на сьогодні є найбільш затребуваними в Україні. Навчальний процес в Академії забезпечують понад 2300 викладачів, 70% з яких – доктори і кандидати наук.

До складу Академії входять Президентський університет, що знаходиться у місті Києві, Всеукраїнський університет, що включає понад 50 інститутів, філій та відділень більш ніж в 30 містах по всій Україні, та Міжнародний відкритий університет з мережею центрів освіти МАУП за кордоном.Завдяки МАУП ви можете отримати вищу освіту без ЗНО, обравши для себе освітні програми в Кіпрсько-Українському культурно-освітньому центрі Університету Нікосії при МАУП або Польсько-Українському культурно-освітньому центрі Університету менеджменту в Легниці при МАУП.

В Академії навчання відбувається за денною, вечірньою, заочною та дистанційною формами, що дозволяє кожному студентові обрати для себе найбільш комфорті умови навчання та отримати вищу освіту без відриву від виробництва.

Сьогодні МАУП є безперечним лідером у сфері недержавної освіти в Україні, адже готує фахівців, починаючи зі шкільної лави. Крім спеціалізованих інститутів до складу Академії входять:

•          аспірантура;

•          докторантура;

•          вища школа управління (програма MBA);

•          Інститут дистанційного навчання;

•          Економіко-правовий технікум;

•          Деснянський економіко-правовий коледж;

•          Навчально-виховний комплекс «Престиж»;

•          Навчально-виховний комплекс «Міжнародний ліцей МАУП»;

•          комп'ютерні курси;

•          курси іноземних мов;

•          бібліотечно-інформаційний центр імені Ярослава Мудрого (з фондом близько 400 тис. томів).

Вища освіта в Україні з МАУП – це оптимальні, комфортні умови здобуття освіти для студентів усіх форм навчання та високий рівень отриманих знань.Якщо ви мрієте стати частиною великої та дружньої сім’ї МАУП та долучитися до навчального процесу в одному з відділень Академії - ласкаво просимо вас в гості на відвідини Дня відкритих дверей!

18 лютого центральне відділення МАУП, філії та навчальні центри Академії по всій країні відчинять свої двері для відвідувачів. На Дні відкритих дверей ви матимете змогу ознайомитися з матеріально-технічною та науково-методичною базою ВНЗ та поспілкуватися зі співробітникам Академії. До того ж, тільки в цей день ви зможете отримати знижку в 20% на сучасне європейське навчання!

Тож, якщо минулого року через забобони ви не наважилися одружуватися чи вступати до університету, то ваш час нарешті прийшов. Відвідайте перший в цьому році День відкритих дверей у МАУП та віднайдіть свій шлях до мрії!

Телефон приймальної комісії: 
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.
Відкрийте себе в МАУП!
http://maup.com.ua/


0

Коментарі