хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Вища освіта без ЗНО: зимовий набір добігає кінця – встигни зареє

До уваги всіх абітурієнтів та майбутніх вступників! Нагадуємо вам, що ви ще маєте унікальну можливість вступити до омріяного ВИШу та отримати повну вищу освіту БЕЗ ЗНО! Адже до 14 грудня включно триває зимовий набір на різноманітні освітні програми до МАУП! До завершення набору залишилось зовсім небагато часу, тож ми розповімо вам про переваги, які ви отримуєте, обравши освітню програму вже зараз.  

Протягом цього останнього тижня кожен бажаючий може зареєструватися на навчання за спеціальною освітньою програмою, розробленою Міжрегіональною Академією управління персоналом у співпраці з закордонними вищими навчальними закладами. Для здобуття вищої освіти ви можете вступити в Кіпрсько-Український культурно-освітній центр Університету Нікосії при МАУП або Польсько-Український культурно-освітній центр Університету менеджменту в Легниці при МАУП. Сертифікат ЗНО для вступу до цих культурно-освітніх центрів не потрібен! Зарахування відбувається на основі атестату про повну середню освіту та за результатами співбесіди. До того ж, закінчивши перший курс в освітньому центрі, кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП, або продовжити навчання до ступеня бакалавра в Польщі чи на Кіпрі.

Навчання у культурно-освітніх центрах відбувається за такими спеціальностями:

·         Політологія

·         Філологія

·         Правознавство

·         Управління персоналом

·         Облік і аудит

·         Країнознавство.

Безумовною перевагою навчання за цими програмами є те, що студенти можуть отримати вищу освіту у МАУП заочно або дистанційно, що дає змогу студентові навчатись без відриву від роботи. До того ж, ви маєте можливість отримати два дипломи про вищу освіту – український і польський або кіпрський, в залежності від вашого вибору навчального центру.

Для реєстрації на освітню програму вам достатньо лише заповнити реєстраційну форму он-лайн за посиланням : bezzno.maup.com.ua та надіслати запит.  Співробітники МАУП якнайшвидше зв’яжуться з вами та проконсультують з усіх питань щодо отримання сучасної європейської освіти у зручній формі та без складання ЗНО.

До закінчення набору залишилися лічені дні… Не проґавте свій шанс – зареєструйтеся вже зараз!Чекаємо на вас!

http://bezzno.maup.com.ua/


0

Коментарі