хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Перепідготовка в МАУП – друге дихання в вашій кар’єрі!


Прогрес науки й техніки не може не радувати: з кожним роком з'являються нові винаходи, течії в науці, ноу-хау, та й суспільство не стоїть на місці. Розвиток суспільної свідомості та поява інноваційних технологій призводять до виникнення нових та зміни або, навіть, зникнення старих професій. Судячи зі статистики, на сьогоднішній день на ринку праці найбільш затребуваними є IT-фахівці, системні аналітики, тестувальники програмного забезпечення, веб-дизайнери.

Але що ж робити людям, які отримали вищу освіту ще за часи СРСР, що в контексті сьогоднішніх реалій втратила свою актуальність? Закон України «Про зайнятість населення» дає можливість будь-якому фахівцеві віком від 45 років пройти перепідготовку абсолютно безкоштовно!

Міжрегіональна Академія управління персоналом також бере участь у цій програмі, яка дає можливість «оновити» застарілу освіту, змінивши її на популярну спеціальність в галузі інформаційних технологій (Програмна інженерія, програмування, системне адміністрування і т.д.) за рахунок держави. Оптимальним варіантом стане заочне навчання в МАУП, оскільки воно дає можливість навчатися без відриву від основної діяльності.

Також студенти МАУП заочної форми навчання отримують наступні переваги:

- вільний графік, можливість навчатись у зручний час;

- одночасне отримання теоретичних знань з закріпленням їх на практиці;

- доступ не тільки до особистого досвіду викладачів, але й обміну практичними й теоретичними знаннями зі спеціалістами-однокурсниками;

- встановлення ділових контактів. 

Детальніше про навчання в Інституті комп'ютерно-інформаційних технологій при МАУП можна дізнатися тут: http://maup.com.ua/ua/pro-akademiyu/instituti/institut-kompyuterno-informacijnih-tehnologij.html

Як стати учасником програми?

Якщо Ви хочете змінити або оновити професію, потрібно звернутися до приймальної комісії МАУП або в місцевий Центр зайнятості та написати відповідну заяву. Також треба надати оригінали паспорту, ідентифікаційного номеру, документу про освіту та трудову книжку (або ж копію трудової, завірену у відділі кадрів). Через вісім днів Ви отримаєте ваучер на навчання.

Правом на разове одержання ваучера можуть скористатися громадяни віком від 45 років, зі страховим стажем не менше 15 років, які мають професійно-технічну або вищу освіту й не досягли пенсійного віку. Брати участь у програмі можуть як працюючі, так і безробітні фахівці. Однак є й винятки: ваучери не видають людям, у яких немає професіонально-технічної або вищої освіти, а також тим, хто проходив перепідготовку за бюджетні кошти протягом останніх п'яти років або проходить професійне навчання за направленням місцевої служби зайнятості.

Якщо Ви прагнете більшого, бажаєте отримувати задовільну зарплатню та крокувати в ногу з часом , чекаємо на Вас у МАУП! Відповіді на усі питання Вам нададуть співробітники Академії за телефонами: (044) 490-95-05, (044) 494-47-47

м. Київ, Фрометівська, 2.

www.maup.com.ua


0

Коментарі