хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Масляна в еко-ресторані «Батьківська хата»


Ось і настав найсмачніший тиждень року – Масляна. Що не день – то привід скуштувати смачненьких млинців. На цих вихідних, 1 та 2 березня, еко-ресторан «Батьківська хата» гостинно запрошує провести холодну зиму і зустріти прихід квітучої весни! 
Масляна - це найдавніше слов'янське свято, головним атрибутом якого є рум'яні, ароматні та запашні млинці «з пилу, з жару». За народними повір’ями з’їсти млинців цього тижня треба якомога більше, щоб рік був веселим і грошовим. Млинці - не що інше, як уособлення сонця і весни.
Тут, у «Батьківській хаті», ми готуємо млинці з відбірних сортів борошна, домашнього молочка та яєць, за старовинними рецептами. 
У меню закладу неймовірна кількість різноманітних млинців зі смачними начинками. Спробуйте гастрономічний символ Масляної з червоною ікрою, сьомгою, м’ясом.І звичайно, солодкі – з медом, полуницями, вишнями, маком, яблучками, сиром і родзинками. Смакота!
Традиційні українські ласощі! Одразу відчуваються свіжі та добротні продукти. Яскраво-жовтий млинець, рум’яний  і запашний із ніжною начинкою смакуватиме і дорослим, і малечі.


Усіх, хто завітає на грандіозне свято Масляної до еко-ресторану «Батьківська хата», комплімент від закладу – солодкі смачненькі млинці.
І не забудьте взяти з собою маленьких гостей! Для дітей «Батьківська хата» приготувала особливу  програму! На малечу чекає кулінарний майстер-клас з виготовлення млинців. Діти матимуть можливість почастувати своїх батьків кулінарними шедеврами власного приготування.
Крім цього, святкові хороводи, караоке, веселощі й забави з цікавими призами та смачними сюрпризами – ваші діти не забудуть цього свята!
Відчуйте смак українських традицій в еко-ресторані  «Батьківська хата»!
Чекаємо на Вас 1 та 2 березня!
24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі). 
Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.


0

Коментарі