хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Історія кохання: День закоханих в еко-ресторані «Батьківська хат



Знайти свою другу половинку – це найбільше щастя для будь-якої людини. Адже кохання – це сенс життя, що спонукає нас на неймовірні звершення! Наближається найромантичніше свято року – 14 лютого – День усіх закоханих! А це означає, що саме час заздалегідь потурбуватися про те, де і як ви проведете цей день зі своєю коханою людиною! 
Еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує всіх закоханих провести незабутній вечір в атмосфері романтики. 
Не дивуйтеся, якщо 14 лютого, завітавши до «Батьківської хати», у вас виникне відчуття, ніби ви потрапили на острів романтизму і любові. Білосніжний фатин на вікнах, скатертини із драпіруванням, ароматизовані свічки та щирі зізнання в коханні стануть приємним супроводом вечора.
Святковий настрій подарують ексклюзивні страви від бренд-шефа: сирне асорті, теплий салат із качкою, телятинка з овочами «Гаряча сковорідка», качина грудка з журавлиним сорбетом у поєднанні з чудовим вином залишать теплий спогад у душі кожного.

Солодкого присмаку вечору додадуть наші вишукані домашні десерти власного приготування. Серед широкого асортименту солодощів ви можете скуштувати як традиційні українські ласощі, так і класичні європейські десерти! На Вас чекають млинці із сиром, вишнями та яблуками, апетитні тортики «Медовик» і «Наполеон».
Карта класичних європейських десертів в еко-ресторані «Батьківська хата» просто вражає – тут і тірамісу, і витончена панна котта, і легкий крем-брюле. Справжні гурмани оцінять смак шарованої парми із грушею, морозивом і неперевершеним апельсиновим суфле. Особливої уваги заслуговує шоколадний фондан із морозивом, що ідеально поєднується з келихом шампанського!Прийшовши великою веселою компанією, Вам запропонують окремі затишні VIP-будиночки, де Ви і Ваші друзі зможете приємно поспілкуватися у приватній комфортній атмосфері.
Володимир Сосюра писав:
Так ніхто не кохав. Через тисячі літ
лиш приходить подібне кохання.
В день такий розцвітає весна на землі
І земля убирається зрання..

Дише тихо і легко в синяву вона,
простягає до зір свої руки...
В день такий на землі розцвітає весна
і тремтить од солодкої муки...
Проведіть незабутній вечір в атмосфері романтики та кохання в еко-ресторані «Батьківська хата»! 
Ми чекаємо на Вас!
24-ий км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі). 
Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58, (044) 592-15-35.
0

Коментарі