хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Міцні вихідні в еко-ресторані «Батьківська хата»


 

Горілочка, як дівочка: попробуєш, то ще схочеш, каже народна мудрість. Україна споконвіків славиться своїми горілчаними напоями та різноманітними настоянками. Національний напій українців, а саме – відома на весь світ горілка, з'явилася ще за часів Київської Русі. Горілку гнали і з березового соку, і з ягід, а ще раніше настоювали десятиліттями мед, аби він був якомога міцнішим.


День народження горілки рахують відколи хімік Дмитро Менделєєв захистив докторську дисертацію «Про з’єднання спирту з водою». Таким чином, 31 січня світ отримав рецепт одного з найвідоміших напоїв. Еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує всіх поціновувачів цього міцного напою весело відзначити День народження горілочки!

Найперше, що пропонуємо скуштувати, фірмову страву «Батьківської хати» – чарочку від Михайла Поплавського. Випиваєте чарчину та одразу закушуєте квашеними огірочками і помідорчиками, а поки гострота ще не минула, додаєте м’ясні різноманіття – ковбаску, буженину і сальце, безперечно, з картопелькою. Звісно, під таку закуску можна випити ще одну чарочку! Смак для справжніх чоловіків.


Медовуха в «Батьківській хаті» – це національний хіт! Настоянку виготовляємо за фірмовим рецептом. Цей смачний диво-напій стане втіхою для гурманів.

І не забудьте спробувати «бальзам для здоров’я» – фірмову хреновуху. І за вуха не відтягнеш від цього давнього українського напою справжнього козака. Адже він містить не лише домашню горілку і запашний мед, а й міцний хрін.

До речі, вранці голова від наших настоянок точно не болітиме, адже ми виготовляємо їх за високими технологіями – зі спирту найвищого ґатунку (перваку).

А на закусочку уважний офіціант запропонує асорті «Сало». О, це розкіш для української душі – одразу 5 видів сала! Ще й якого різного – ми так демонструємо і різноманіття, і естетику нашого головного національного продукту. У кожного сальця свій особливий смак і вигляд. Тоненьке біле, що аж світиться до прозорості, це – сире. Смужечка прорості у підчеревині додає йому і кольору, і м’ясного присмаку. Варене виграє коричневим відтінком, воно легше, ніжніше. Копчене – червонувате, приправлене димком. Зелень відтіняє кольори і присмаки. А ще як часником, про зубчик якого ніяк не можна забути, закусувати, то вся ця гастрономічна композиція – стимул до життя і море оптимізму!

Виключно гарний настрій і незабутні враження чекають на вас в еко-ресторані «Батьківська хата»!

24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58, (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

www.facebook.com/BatkivskaHata

0

Коментарі