Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Найромантичніше свято в еко-ресторані «Батьківська хата»


Незабутнє  свято влаштував еко-ресторан «Батьківська хата»  для своїх гостей у День Святого Валентина.  Кожен, хто завітав  до «Батьківської хати»,  був приємно вражений. Із першого кроку було таке відчуття начебто ти потрапив  на острів романтизму та кохання. Бенкетний зал був оформлений у біло-пурпуровій гамі. На вікнах білосніжний фатин, скатертини з драпіруванням, білі чохли з бантами, валентинки, ароматизовані свічки на столах та безліч  надувних червоних  кульок  над головою яскраво переливались у м’якому світлі.  Умілі флористи прикрасили кожен стіл ніжними композиціями з живих квітів. 


Піднесеного настрою додали святкові ексклюзивні страви від шефа: асорті з найкращих сирів – камамбер, ДорБлю в поєднанні з виноградом та полуницями, ніжні овочеві салати, молоденька телятинка на кісточці, качина грудка у власному соку, полита вишневим соусом… , вишукані напої. 

Від ніжної саксофонної музики у всіх присутніх перехоплювало подих.  Найліричніші композиції  відомих класиків виконував лауреат міжнародних конкурсів Іван Глубіш. 

Освідчення в коханні – завжди велика подія для двох. Адже, що може бути приємніше говорити і чути «кохаю». Ці прекрасні слова набувають ще більш глибокого змісту, якщо сказати  їх по-особливому. Організатори  і про це подбали та влаштували ліричний конкурс  серед чоловіків, на найзворушливіше зізнання своїй коханій у почутті, яке «рухає світом і планетами».  А чарівні жінки  освідчувалися за допомогою вмілого володіння римою та декламування авторських віршів. 

На запальні танці надихнув усіх майстер-клас  з  чуттєвої та пристрасної  румби. 

Родзинкою свята стали виступи зірок української естради, народних артистів України: Павла Зіброва, Натілії Бучинської, Михайла Поплавського. Які подарували музичний віночок зі своїх композицій.


Фірмові десерти  в подарунок від еко-ресторану «Батьківська хата»  стали неочікуваною приємністю для всіх закоханих і тих, хто шукає свою другу половинку. Чудовими тортиками, прикрашеними багатьма кремовими трояндами у формі сердець,  пригощали  досхочу. 

Кожна лінія, кожен елемент інтер’єру  ресторану, кожнісінький аксесуар — все  було пронизане  цього вечора ніжним дотиком Амура.

Змінюються часи, змінюється життя  та  незмінним було і залишається найвище почуття людини – Кохання.

  Цей  острівець для закоханих подарував  усім гостям свята незабутній відпочинок  та приємні спогади, які залишаться в серці кожного. 

0

Коментарі