Профіль

slavolia

slavolia

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Стрибки з парашутом Київ

  • 31.05.12, 11:32

Взято з http://parashut.ittest.com.ua/

"Де в Києві чи поблизу нього можна стрибнути з парашутом?"

Пошукавши в Інтернеті та опитавши друзів, я вирішив зібрати знайдені варіанти на одній сторінці: Бородянка - Дропзона Бородянка Дропзона "Бородянка" (англ. DropZone "Borodyanka") знаходиться приблизно за 40км від Києва біля районного центру Бородянка на території аеродрому, що належить ВАТ "АС". Організацію ознайомлювальних, показових і спортивних стрибків з парашутом у вихідні та святкові дні здійснює Асоціація "ПАРА-СКУФ", що входить до складу Федерації парашутного спорту України . На дропзоні Ви можете виконати перший самостійний стрибок з круглим парашутом або перший стрибок з тандем-майстром, пройти програму навчання (AFF), або виконувати спортивні стрибки якщо Ви вже навчений спортсмен-парашутист. Детальніше на сайті Чернігів(Прогрес) - Авіаційно-технічний спортивний клуб. Чернігівський авіаційно-технічний спортивний клуб (АТСК), ТСО України, знаходиться біля с. Прогрес у Чернігівській області. Займаємося підготовкою парашутистів з 1964 року Година їзди від Києва по прямій дорозі без пробок. Широкий спектр парашутних стрибків, від тандем-стрибка до самостійного просування від круглого десантного купола, до парашута типу «Крило» з різним часом вільного або стабілізованого падіння. Кожну суботу та неділю, з відкриття до закриття сезону. Реєстрація бажаючих на аеродромі з 9:00 до 11:00. Ніяких попередніх записів - парашутів на всіх вистачає. Детальніше на сайті Київ - Дропзона Чайка Аеродром Чайка знаходиться в с. Петропавлівська Борщагівка, це за 10 км від Києва в сторону Житомира. Ви можете чудово провести час, відпочити, отримати масу позитивних емоцій. До Ваших послуг - стрибки з парашутом. Тандем-стрибок, з висоти 4000м. - З інструктором-60 сек. вільного падіння і ще 5-6 хв. політ під крилом. Ви зможете самостійно управляти - якщо захочете. Все це буде відображено на відео. Фільм Ви покажете своїм близьким. Ми можемо навчити Вас стрибати самостійно. Сучасна програма навчання передбачає 8 іспитів. Наземна підготовка займе 6-10 годин, в залежності від Ваших здібностей засвоювати нові знання. Далі, стрибки. У кожному - більш складне завдання. Ви можете закінчити курс, за 8 стрибків. І будете мати необхідні навики для виконання стрибків самостійно. На аеродромі можна добре провести час .. Навіть просто подивитися на стрибки досвідчених спортсменів. Вражає! Детальніше на сайті

Любой мужчина

  • 13.04.12, 07:50
Любой мужчина, который может вести машину безопасно, пока
целуется с симпатичной девушкой, попросту не уделяет поцелую должного
внимания.

Пройдет зима - наступит лето - спасибо ПАРТИИ за это

  • 26.03.12, 14:16

Пройдет зима - наступит лето - спасибо ПАРТИИ за это

Партии регионов посвящается сие

Дайте мені ліків від жадібності, — і побільше, побільше!

  • 22.03.12, 19:43

Дайте мені, будь ласка, ліків від жадібності, — і побільше, побільше!

Будь ласка, зупиніть світ, я злізу

Світ належить тим, хто вміє хотіти

  • 14.02.12, 10:39

Світ належить тим, хто вміє хотіти

Дмитро Донцов 

Так, мені щастить.

  • 08.02.12, 11:57

Так, мені щастить. І знаєте, що я помітив: чим більше я тренуюся - тим більше мені щастить.

Бернард Лангер, один з найкращих гравців у гольф.

Антуан де Сент-Екзюпері Молитва

  • 18.01.12, 13:58

Господи, навчи мене мистецтву маленьких кроків.

Я не прошу чудес і видінь, але я прошу: Господи, дай мені сили на кожний будній день! Навчи мене бути уважним і винахідливим, щоб міг я у потрібну мить скористатися своїми знаннями і досвідом. Навчи мене правильно розпоряджатися часом мого життя. Дай мені мудрість відрізнити  суттєве від вторинного. Я прошу сили, влади над самим собою і почуття міри – для того, щоб не марнувати своє життя, але розумно і правильно організовувати кожний свій день.  Допоможи мені зрозуміти, що мрії не можуть бути допомогою. Ні мрії про минуле, ні мрії про майбутнє. Допоможи мені бути тут і зараз і сприйняти цю хвилину як найважливішу. Даруй мені ясне розуміння, що труднощі і поразки – це невід"ємна складова нашого життя, і саме вони роблять нас дорослими і духовно зрілими людьми. Нагадуй мені, що серце часто сперечається з розумом. Пішли мені в потрібний момент когось, у кого вистачить мужності сказати мені правду, але сказати її люблячи. Я знаю, що багато проблем вирішуються, якщо нічого не робити, то ж навчи мене терпінню. Ти знаєш, як сильно ми потребуємо дружби. Дай мені бути гідним цього найпрекраснішого і ніжного Подарунка Долі.Дай мені багату фантазію, щоб у потрібний момент, в потрібний час, в потрібному місці, мовчки або промовляючи, подарувати комусь необхідне тепло. Допоможи мені зрозуміти тих, хто знаходиться "на дні". Убережи мене від страху пропустити щось у житті. Дай мені не те, чого я собі бажаю, а то, що мені дійсно необхідне. Господи, навчи мене мистецтву маленьких кроків.

Антуан де Сент-Екзюпері

  • 18.01.12, 11:30
"Єдина справжня розкіш - це розкіш людського спілкування."
Антуан де Сент-Екзюпері

"Бути людиною - це відчувати свою відповідальність. Почувати сором перед убогістю, що, здавалося б, і не залежить від тебе. Пишатися кожною перемогою, здобутою товаришами. Усвідомлювати, що кладучи свою цеглу, ти допомагаєш будувати світ."
Антуан де Сент-Екзюпері

Великими ми зростаємо в мріях.

  • 18.01.12, 09:56
Великими ми зростаємо в мріях.
Усі великі люди - мрійники. Вони бачать речі крізь імлистий серпанок весняного дня або ж у червоних відблисках вогню довгого зимового вечора.
Хтось із нас дозволяє цим мріям загинути, однак інші плекають і захищають їх, викохують у найтяжчі часи, допоки вони не приведуть до сонця та світла, котре завжди осяює тих, хто щиро вірить: мрії збуваються.
Вудро Вільсон 28-й президент США

Ворогів ми переможемо

  • 18.01.12, 09:27
Ворогів ми переможемо - нам би з друзями розібратися.