хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Бородані

  • 20.12.08, 14:01
Бородані

Оригінал тут: http://sergiymantu.blox.ua/2008/11/Borodani.html

Колись пам’ятаю з цікавістю роздивлявся світлини М.Грушевського різних літ. Привабила мою увагу борода президента ЦР: ріденька у юні роки, потім вона ставала все густішою і густішою. «Чудна була тоді мода», - думалось мені. Проте, якщо дуже вже вірити В.Литвину, така мода, спираючись на економічне підгрунття, може повернутися.

   

  Потішив мене В.Литвин. Ну зовсім чолов'яга не оперує сумами меншими за 1000 гривень. У його інтерв'ю телеканалу «Рада» (яке виставлено на сайті партії) є такі слова: «Я нещодавно, маючи розмову з Президентом України, навів йому такий приклад: я заїхав до магазину, купив там зубну пасту, піну для бриття та леза для бриття і заплатив 367 гривень. Я здивувався, як зросли ціни. Я навів цей приклад Президенту і спитав, чи може людина, яка одержує пенсію 700 гривень, придбати собі ці товари першої необхідності?».

  Я сі тащу, коли собі уявлю ту розмову... Шкода, що у мене нема такого магнітофончика, як у Мельниченка.

« - От був я у супермаркеті...

  - Та ти гониш!

  - Нє, серйозно, був у супермаркеті. І знаєш купив бритву, адєкалон і знаєш скільки я за то всьо відвалив?

  - Скільки?

  - 367 гривень.

  - Ого!».

  А от тепер уявіть, а що якби це все й дійсно коштувало 367 гривень? Не знаю, як хто, а С.Манту точно би покинув голитися (ну принаймі доки не назбирав би копійок на якийсь «Харьков»). Та й думаю не один я так вчинив. 

  Лиш уявіть, вулиці заполонили б бородані. Усі чоловіки, від малого до великого, ходили б з бородами, чорними, сивими, рудими, білими... Чоловік без бороди відразу своїм лише виглядом посилав сигнали нерозважливим дівчатам: «Там де нема бороди - там гроші водяться. Та і з усім іншим усе в порядку...». Відразу з'явилися б молодики-денді, які хто щипчиками, хто запальничками, але позбувся однієї з вторинних ознак зрілості. Пощипаний, попечений, зате безбородий. А усі нардепи, щоб підкреслити свою народність, теж би повідпускали бороди. Потім би за них смикались на усіляких там ток-шоу зі словами: «А в тебе борода несправжня».

  P.S. Поки я той матеріал пережовував, видання «Обком» зробило, то значно швидше і (зі сльозами на очах) краще за мене. Так що обов'язково читайте ще й тут. Смійтесь, або плачте, тому що розуміти таку жізнь народних обранців я відмовляюся.
3

Коментарі

Гість: Ангедония

125.12.08, 12:47