хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Нам не вистачає тільки хворих з ордло

  • 24.03.20, 08:07

Така нечувана біда підкосила весь світ, невідомо ще хто виживе в цій драматичній ситуації, хто залишиться живим. А тут щоднини бандюки у Східному Донбасі, натравлені скаженим Мордором, ним забезпечені зброєю і боєприпасами, сиплять на голови наших людей снаряди та міни, прицільно б’ють із снайперського знаряддя, відтак гинуть наші герої, безжалісно калічать українців. Без перепочинку і спасіння.

Завважте лишень: учора, 19 березня ц.р., московити застрелили на фронті, де, начебто, чергове, у кабінетах проголошене "перемир'я", десятого в нинішньому місяці нашого воїна. А з початку 2020 року?

Ось фіційні дані.

"За даними Офісу генерального прокурора України, від початку року внаслідок збройної агресії РФ на Донбасі динаміка невтішна: загинув 41 український військовослужбовець, 182 - поранено. За відповідний період минулого року бойові втрати становили 34 людини, поранених було 222."

Боже, коли це нарешті скінчиться:? Хто б витримав, не помстився б ворогам окрім нас, стійких і витривалих українців, яких вороги нашої державності стримують: "тільки не стріляйте у відповідь..." Це означає - вмивайтеся кров'ю батьків і дітей своїх, хороніть їх тихенько, і готуйте білі прапори...

Тим часом, група явних запроданців побіля ЗЕ, день і ніч бігають, нашіптують йому (бо ж власної клепки, мабуть, той немає) підкоритися побажанню ПУ й Шойгу, сідати за стіл переговорів з моторИлами. Більше того, одне мордате лайно, котре має бізнес в ерефії, а тепере вибилося на високий пост на Банковій, уже вимагає, щоб Україна з Орлодії забрала і всіх там інфікованих коронавірусом. Позаяк Росія, котра б, відповідно до міжнародних стнадартів, як загарбник наших територій, натхенник і організатор війни в нашому східному регіоні, відмовилася це робити. Це явно для того, щоб створити тут, в Україні, суцільний морг…

Аби до кінця було зрозуміло про що йдеться, підкреслю: уповноважена з прав людини Верховної Ради України Л. Денисова заявляє про те, що нині на територіях загарбаних ворогом інфікованих коронавірусом понад 600 осіб. Хвороба, які відомо розповсюджується за правилом геометричної прогресії: 600 х 600 = 360 000 х 360 000 = Рахуйте самі скільки це буде...

На розум усе це не налазить, але такі без прикрас реалії нинішнього дня в який країну ввела теперішня безтолкова влада. На фоні, підкреслю, того, що підручні і радники-порадники маленького нинішнього вождика понад усе трусять матнею за дружбу і мир з московитами. З тими, котрі сіють і сіють на нашій землю смерть.

Як таким можна вірити, як з такими можна сідати за стіл переговорів? Де ви герої-патріоти, котрі б вмішалися в цю жахливу ситуації, все розставили по своїх… камерах і коморах?

0

Коментарі