Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Від мого резидента в Албанії

  • 10.08.18, 05:53

Я уже повідомляв, вельмишановне товариство, що нещодавно на відпочинок у світові простори вибрався мій побратим, професор одного з київських вишів Анатолій Салюк. І дістався він морських курортів мало нам відомої Албанії. Вирішив відпустку провести у цій, донедавна загадковій, для всіх закритій країні. Саме звідтіля я публікую для вас, друзі, добірку свіжих світлин Анатолія Івановича, надісланих любителем далеких мандрів та короткі пояснення до зображень. Насолоджуйтесь пейзажами далеко балканської сторони.

Для розуміння уточню, що мешкає мій друг у курортному селищі селищі Хімара (Himara), провінція Вльора, В містечку 4600 корінних мешканців. Це фактично друге після містечка Саранда південне поселення, де масово відпочиває люд. Ці краї омиває Іоанічне море.

Хімара і ближні населені пункти були курортною зоною і в часи албанського соціалізму. Нині вона помітно розширюється.

Зі слів місцевих мешканців, як вияснив пан професор, основну частину відпочиваючих складають здебільшого місцеві албанці, котрі приїжджають сюди з більш багатої півночі країни. 10-15 відсотків прибульців - італійці. котрим залюбки можна подолати вузький морський перешийок і вони зі своїми коштами почувають себе королями в Албанії. Лише 2-3% від курортників - відпочиваючі з інших країн.

Анатолія Івановича, як зізнався мені, вразила кількість тут... "Мерседесів". Албанці понад усе поважають це німецьке авто. Хоч старенького, але власного Мерса прагне мати кожна сім'я...

Якось мій резидент на Андріатиці розповість про цей приватний парк. А поки що в об'єктиві Іонічне побережжя Хімари...

Світлина від Olexandr  Gorobets.

Світлина від Olexandr  Gorobets.

Світлина від Olexandr  Gorobets.

Світлина від Olexandr  Gorobets.

Світлина від Olexandr  Gorobets.

0

Коментарі

110.08.18, 06:39

Це, мабуть, помилка або ж підступна змова - Кримське узбережжя ніколи не стане Албанським!