Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Через зайнятість у киян бракує часу на знайомства

  • 20.08.10, 11:53

На столичних сайтах - дошках оголошень з'явилися оригінальні оголошення, де кияни пропонують нагодувати смачною вечерею або зробити ремонт за близькість. Таких бажаючих поділитися досвідом за "любов" стає все більше.

Якщо раніше за інтим-послуги, в основному, знімали житло, то зараз "близькістю" можна оплатити все - від ремонту водопровідного крана до курсів водія. 

 "Інтим в обмін на грамотне навчання управління автомобілем, все місто", - таке оголошення газета "Сегодня" знайшла в інтернеті.   "Ти не вмієш паркуватися, не відчуваєш габарити авто або просто невпевнено водиш?" - Відразу перейшов до справи "вчитель" на ім'я Сергій, якому подзвонили й представилися водієм-початківцям.   Сергій зізнався, що закінчив курси контраварійного водіння, а зараз йому просто цікаво передавати свої навички іншим.   Почувши, що потрібно навчити впевнено керувати машиною і не губитися на дорозі, співрозмовник одразу ж визначив, що вистачить 3-5 занять по 30-60 хвилин.   Оплачувати послугу потрібно інтимом (у тій же машині, де будуть проводити заняття), гроші "вчитель" не бере, правда, зізнався, що учениця може в будь-яку хвилину відмовитися від уроків.   Він похвалився, що за 3 місяці в нього вже було 10 клієнток, а сам він працює офісним працівником у великій міжнародній компанії, і йому всього 30 років.  На питання, чи є у Сергія довідка про стан здоров'я, він відповів чітко: "Так, загальна".   Автор іншого оголошення - "Інтим за їжу" - просить представниць прекрасної статі готувати йому здорову їжу, а він натомість "готовий зробити практично все, на що здатний".   24-річний Олексій розповів, що живе окремо від батьків і взагалі не вміє готувати. Охочих готувати хлопцеві поки не було, адже оголошення він вивісив лише кілька днів тому. 

 А ось у автора "Швидка Комп'ютерна Допомога для жінок 18-45 років за інтим" роботи за бартером було маса.   "У тиждень по 2-3 комп'ютера так чиню, а деяких навіть навчаю роботі на ПК", - сказав майстер.  

Психолог Ірина Жданова зауважила, що такі оголошення з'являються з-за того, що киянам стає все важче познайомитися.  "У мене дуже багато клієнтів, які не знають, де і як знайти собі другу половинку, оскільки цілими днями сидять на роботі. А такі оголошення можуть бути оригінальним способом вирішити цю проблему ". 

0

Коментарі

120.08.10, 11:56

маємо шо маємо

    220.08.10, 13:38

    ёпрст