хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Сірія. У Дамаску були атаковані об’єкти розвідки Росії

  • 24.12.11, 09:01
В результаті вибухів в Дамаску убито до 40 осіб, більше 100 отримали поранення. Ліванський телеканал «Аль-Манар» повідомляє, що вибухи стали результатом Шахидських атак. Так само з'ясувалося, що атакам піддалися об'єкти російської розвідки. За останньою інформацією, були підірвані заміновані автомобілі поряд з двома центрами сил безпеки алавітського режиму. Більшість убитих і поранених військові і агенти спецслужб Сірії.Режим Асада вже оголосив, що атаку організувала «Аль-Каїда».
Британське видання The Guardian з посиланням на сірійське ТБ пише, що вибухи в Сірії були направлені проти російської розвідки. Росія неодноразово підтримувала нинішній сірійський уряд, чим викликала невдоволення місцевої опозиції. Світові ЗМІ повідомляли про декілька антиросійських акцій протесту, що проходили в Дамаску.
Російські експерти також визнають, що вибухи в Дамаску були направлені проти Москви. Про це заявив політолог Олексій Малашенко.
Два вибухи відбулися наступного дня після того, як до Сірії приїхали міжнародні спостерігачі. Вони, згідно плану Ліги Арабських держав, повинні оцінити стороннім поглядом ситуацію в країні.
За даними ООН, загальна кількість жертв алавітського режиму за останні місяці в Сірії перевищила 5 тисяч осіб.

Відділ моніторингу Кавказ Центр
6

Коментарі

124.12.11, 10:49

і ще сьогодні: "Генерал Шляхтуров покинул пост главы ГРУ".
співпадіння?

    анонім

    224.12.11, 12:59

    он возглавит «Корпорацию “Московский институт теплотехники” (МИТ), сообщает в субботу газета “Коммерсант”

    МИТ занимается разработкой стратегических грунтовых подвижных комплексов с межконтинентальными баллистическими ракетами (МБР) на твердом топливе; МБР подводного запуска; МБР шахтного базирования; ракет-носителей легкого класса (на основе технологий МБР); а также участвует в программах по освоению космоса и разрабатывает продукцию двойного и гражданского назначений.