хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Російські льотчики регулярно гвалтують авіапасажирок

  • 09.12.11, 09:48
За повідомленнями ЗМІ, ООН заморозила контракти з двома російськими авіакомпаніями, співробітники яких регулярно гвалтують авіапасажирок, заявив в ексклюзивному інтерв'ю агентству Рейтер представник
Департаменту операцій з підтримки миру (ДОПМ) ООН, що просив не називати його імені.

У заяві співробітника ООН мовиться про «надзвичайно серйозні звинувачення», серед яких — згвалтування місцевих жителів. У заяві представника Департаменту операцій з підтримки миру ООН Кирана Дуайера,
переданому в агентство Рейтер, мовиться, що проведене розслідування підтвердило факт здійснення росіянами злочинів.

Співпраця з двома російськими авіакомпаніями припинена, а російські льотчики-гвалтівники звільнені і усунені від подальшої участі в будь-яких місіях ООН, — цитує Рейтер заяву Кирана Дуайера.

Якщо російським компаніям не вдасться переконати ООН і контролюючі організації в тому, що вони вжили заходів для запобігання згвалтуванням авіапасажирок  російськими льотчиками в майбутньому (шляхом кастрації росіян? — КЦ), «ООН накладе заборону на будь-яку подальшу співпрацю цих компаній з росіянами», заявив Киран Дуайер.

Агентству Рейтер поки не вдалося отримати коментарі від «фахівця» з Кавказ-Центру бандпосла Росії в ООН Чуркина, не зважаючи на неодноразові прохання.

Посол Судану в ООН Дафа-Ала Елхаг Алі Осман сказав Рейтер, що він не хотів би говорити нічого, що може негативно позначитися на іміджі російських льотчиків, що регулярно виконують авіаперевезення і гвалтують
при цьому жінок, за багатовіковою російською традицією. «Все, що кидає тінь на репутацію Росії, відволікає пілотів (від згвалтувань — КЦ)», — сказав посол Судану в ООН.

Заступник посла США в ООН Джо Торсела, що відповідає за керування ООН і реформи в місії США, сказав Рейтер, що «будь-який випадок сексуальної експлуатації і зловживань в миротворчих місіях ООН є неприйнятним». Вкрай важливо не допустити повторення подібних інцидентів в майбутньому, а також вести відкриті розслідування випадків згвалтувань місцевих  жінок російською худобою, — сказав представник США.

Відділ моніторингу Кавказ Центр
4

Коментарі

19.12.11, 09:51

А як вони це роблять? Не відходячи від штурвалу?

    анонім

    29.12.11, 10:30Відповідь на 1 від nolofinve

    Навіщо? Після зльоту літак переводять на автопілот! І роби що хочеш!