хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Туреччина обіцяє разом із Азербайджаном боротись за Карабах

  • 27.10.11, 10:18
Прем'єр-міністр Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган обіцяє пліч-о-пліч з
Азербайджаном боротися до тих пір, поки буде «усунена окупація
Карабаха».

Як повідомляє турецьке видання Aksam, про це він заявив 25 жовтня під
час церемонії закладки нового нафтопереробного заводу в Туреччині, на
якій був присутній також президент Азербайджану Ільхам Алієв.

Ердоган відзначив, що Туреччина висловлює свою вдячність Азербайджану за
сприяння в боротьбі з тероризмом, і додав: «Ми не просто одна нація,
дві держави, ми одне серце. І тому ми пліч-о-пліч з Азербайджаном
боротимемося до тих пір, поки буде усунена окупація Карабаха».



КЦ
7

Коментарі

127.10.11, 14:30

Это хорошо. Возникает ещё один антикацапский фронт. Не секрет, что Кацапстан постоянно поддерживает армян и снабжает их оружием. И поддержка Турцией Азербайджана - серьезный вызов мордовским дикарям. Плюс независимая энергетическая политика Азербайджана и Турции разрушают монополию Газпрома в причерноморском регионе.

    227.10.11, 22:59

    В"тнам - перезагрузка...

      328.10.11, 13:51

      І ці теж роль "старшого брата" приміряють. Це при тому що азери не зважаючи на тюркську мову антропологічно і етнічно іранці. В той же час турки - суміш тюркизованих греків, слов'ян, албанців.

        428.10.11, 13:52Відповідь на 1 від Gaydamaka

        Але ж руку на серце - НК все-таки вірменська територія. Якби більшовики не віддали його Азербайджану він би і досі був би в Вірменії. А моцкалі підтримують завжди тих хто на їхній скрипці грає.

          528.10.11, 18:52Відповідь на 4 від gatyla

          Ворог мого ворога - мій друг. Друг мого ворога - мій ворог

            628.10.11, 19:18Відповідь на 5 від Gaydamaka

            Не так однозначно. Вірменія "дружить" з Рашею виключно проти Азербайджану, і аж ніяк проти Грузії. Відповідно Україні в цьому конфлікті треба триматися осторонь. Так в Азербайджані вуглеводи. Але ж контролюють їх Раша. А в Вірменії нічого окрім гір, але влада незалежна від Москви і досить патріотична (розстріл місцевих тушок разом зі спікером мабуть таки змусив наступних вірменських депутатів бути патріотами) плюс сильна вірменська діаспора в світі. Так що однозначно когось підтримати, а потім нажити ворогів... Для чого?

              729.10.11, 08:15Відповідь на 6 від gatyla

              Ну, наприклад, для того, щоб послати в пекло бісову кацапію і закупляти газ в Азербайджані.

                829.10.11, 09:00Відповідь на 7 від Gaydamaka

                Стосовно газу не знаю. Безумовно т.зв. нафтовий газ в Азербайджані є, але чи в достатніх для України кількостях? Та й нафтові вишки в більшості контролюються не Азербайджаном, а РФ, Заходом, Іраном та Туреччиною. Майбутнє у нас за добувництво скрапленого газу та синтетичного для промислових цілей та виробництво біогазу для населення. Плюс переведення де можна з газу на електроенергію. Плюс відмова держави від гарантованого забезпечення газом приватних підприємств. Тобто держава забезпечить транзит, але за газ та його ціну домовляйтеся самі. Не подобається - 51 % акцій обратно в державу.

                  929.10.11, 09:30Відповідь на 8 від gatyla

                  Звичайно, що свій видобуток нам необхідно розвивати й збільшувати. Але виходячи з сьогоднішніх реалій, нам треба якомога менше закупляти газу в Росії. Тому просто гріх не скористатись такою кон'юнктурою . А контроль Росією азербайджанського газу не треба перебільшувати. У Росії там тепер далеко не ті позиції, що були раніше...

                    1029.10.11, 09:36Відповідь на 9 від Gaydamaka

                    Запаси газу в Азербайджані величезні. "Розвідані запаси газу в Азербайджані складають близько 1,5 трильйонів кубометрів газу, найбільше відоме родовище «Шах-Деніз» — запаси понад 1,2 трильйонів кубометрів". В той же час "При цьому в 2007 році країна видобувала лише 28 мільярдів кубометрів". Отже або вкладувати гроші, або чекати поки хтось налагодить. Плюс ще продумати транспортування. Через Рашу транспортувати - собі дорожче. Отже треба труба з Азербайджану через Грузію або Вірменію. Висновок - дружити треба з усім Закарпаттям. А вони якось і без нас розберуться.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна