Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Какой празднік бєз мордобоя?

  • 03.08.11, 09:30

За повідомленнями ЗМІ російських загарбників мусульманського Астра-Хану, російська сволота з банди «десантники», що перепилася горілкою  в свій «день», розгромила кавказців на двох ринках міста. Банди п'яних російських десантників почали концентруватися в районі ринків ще з ранку, що свідчить про наперед вироблені плани погромів, а потім пішли на штурми. На ринку Великі Ісади десантники розгромили всі кавказькі намети. Також в районі ринку «Маяк» натовп з  більше 100 голів російського непотребу під прапорами ВДВ розгромив все, що попадалося під гарячу п'яну російську руку. Російські менти не втручалися, а навпаки сприяли погромам, заблокувавши в районі Великих Ісад  автомобільний рух, внаслідок чого утворилися корки. Менти оточили сам ринок і прилеглі до нього вулиці, перешкоджаючи іншим кавказцям прийти на допомогу і припинити погроми.Також вчора, 2 серпня, п'яні російські десантники штурмували ТЦ «Європейський», який російські шовіністи вважають штаб-квартирою кавказців, а конкретніше азербайджанців,  в Москві.  До цього п'яна російська сволота напала на «неслов'янських» продавців біля Київського вокзалу. Продавці втікли і сховалися в торговельному центрі, куди прийшла їх «тиснути» російська шушваль.  На площі біля «Європейського» зібралася велика банда п'яних десантників, проте охорона торговельного центру всередину будівлі їх не пустила. До входів будівлі для відбиття атаки російської сволоти була стягнута вся охорона торговельного комплексу. Десантники пішли на прорив. Інші подробиці не повідомляються через російську цензуру.Також повідомляється, що в Ліпецьку десантники розгромили центральний міський ринок. Масові бійки «десантників» відбулисть також в Казані і Вороніжі.

КАВКАЗЦЕНТР

12

Коментарі

Гість: R0mmel

13.08.11, 10:45

Кавказців, а тим більше, азербонів, треба вчити, вчити, і ще раз вчити. Щоб вони по слов"янським землям ходили "по струнці". Дика чорножопа нахабна орда. Десантників в цьому випадку підтримую. Все правильно зробили.

    23.08.11, 11:37

    робота потрібна, та по синці то дискредитація

      33.08.11, 11:58

      Мацкали они завсегда херои, когда вдесятером против одного. А было б их один к одному, то бежали бы эти десантники в обдрыстаных штанах куда глаза глядят...

        43.08.11, 21:37

        Быдло одним словом не имеющего к армии никакого отношения

          анонім

          53.08.11, 23:38

          Начебто треба засудити москалів , а з іншого боку ...?

            64.08.11, 07:27Відповідь на 5 від анонім

            Начебто треба засудити москалів , а з іншого боку ...?Засудить їх треба з усіх боків. Чули про випадок у Дніпропетровську? Таке ж саме полосате бидло проломило голову 3-річній дівчинці і побило її батька. Відношення до цієї наволочі повинно бути однозначне - це пережиток совка, який повинен бути знищений.

              Гість: москвостьоб

              74.08.11, 08:16

              Хай чурбани й кацапи луплять один одного......

                анонім

                84.08.11, 11:47Відповідь на 6 від Gaydamaka

                Ні , не чув . Якщо то таке бидло , як у нас всілякі "погранічнікі" у тельняшках та фуражках Та коряві десантники у бєрєтіках та майках , то їх треба головою об асфальт .

                Років із 5 у парку на "дєнь погранічніка" причипилося до нас таке п*янюче бидло . А ми з хлопцями 55-ти річними у карти на лаві грали. Просили ми їх старих поважати , але марно. Ото ж летіли вони з бугра догори дригом у хащі . Думали , що повилазять , але ті "герої" мабуть втекли.

                Бидло - воно і є бидло !

                  94.08.11, 20:03

                  Як співав Висоцький "Білась нєчість грудью в груді і друг друга ізвєла". Десантники кавказців. Потім кавказці десантників. За цими страшенно захоплюючими справами може про Україну забудуть.