Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

АК застарів. Його замінять на французьку FAMAS

  • 17.01.11, 21:05


 

У держдупі пройшла т.з. «урядова година» за участю міністра оборони РФ Анатолія Сердюкова.Ватажок Міноборони РФ за зачиненими дверима розповів парламентарям про хід військової реформи, рішення соціальних і кадрових питань армії. Як виявилось, там же ж було оголошено, що автомати Калашникова і гвинтівки СВД визнані керівництвом міністерства морально застарілими. І в найближчому майбутньому ЗС РФ купуватимуть за кордоном не тільки Містралі і беспілотники, але й стрілецьке озброєння — штурмові і снайперські гвинтівки.Передбачається, що автомат Калашникова буде замінений на французьку штурмову гвинтівку FAMAS. Тестова партія цієї зброї вже куплена МО РФ.Міністр Сердюков креатівно обговорював з депутатами держпрограму закупівлі озброєнь. «Кошти (виділені з держбюджету) божевільні», —зізнався один з членів думського комітету з оборони. Втім, раніше цифра вже називалася в ЗМІ — 20 трлн. (!) рублів.Міноборони визначило напрями, по яких незабаром проводитимуться масовані закупівлі і переозброєння частин. Йдеться про засоби ППО і сучасні засоби зв'язку, зокрема індивідуальні, для військовослужбовців частин постійної готовності. Цікаво, що самі французи називають FAMAS l'arme de stand de tir,тобто «зброєю для стрільбища», маючи на увазі її чутливість до умов використання, схильність до перегріву і мимовільного відділення магазина при стрільбі.

Відділ моніторингу КЦ

ПРИМІТКА (на фото французька штурмова гвинтівка FAMAS)

9

Коментарі

118.01.11, 08:09

А чого ж так, маскалі постійно триндять, що їх зброя-самая, самая. А тут, «Кошти (виділені з держбюджету) божевільні», —зізнався один з членів думського комітету з оборони. Втім, раніше цифра вже називалася в ЗМІ — 20 трлн. (!) рублів . Хоча, чим раніше вони почнуть, тим раніше імперія і розвалиться.

    218.01.11, 08:48

    А как же дєди, что пабєділі с ППШ?

      Гість: sanchezstar

      318.01.11, 08:57

      Нам же краще,замість того щоб валити їх з діда Калаша,будем французькими Фомами ложити на вічний упокій

        Гість: Vadym

        418.01.11, 09:35

        Їм не FAMAS потрібен, а гвинтівка Мосіна і кулемет Максим, потім поступово (в процесі реформ) перейдуть на мушкети і піщалі, потім алібарди, луки, списи і мечі. А взагалі, цим азіатським дикунам і камену сокиру до рук давати небезпечно.

          Гість: GESS номер 1

          518.01.11, 10:47Відповідь на 3 від Гість: sanchezstar

            618.01.11, 10:56Відповідь на 2 від Fred Perry

            ППШ був здертий з фінського Суомі. Річкові пістолет-кулемети себе набагато краще зарекомендували.

              718.01.11, 12:13


              Цікаво, що самі французи називають FAMAS l'arme de stand de tir,тобто «зброєю для стрільбища», маючи на увазі її чутливість до умов використання, схильність до перегріву і мимовільного відділення магазина при стрільбі. А москалям що воювати тою зброєю. Вони ж приходять, зазвичай, до народу, в якого так, щось з головою сталося, і мали необережність до себе їх мирно пустити на терени. Строять народ у колони і розстрілюють. Ну відділиться магазин, на місце прикрутять.

                818.01.11, 16:48

                Росii вже iнова зброя не допоможе

                  918.01.11, 17:21

                  Це добре Хороша звістка. Нехай побільше барахла накупляють. Тоді і їхній ВПК скоріше загнеться і ефективно воювати вони не зможуть.