хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Еротичний трон Імператриці

  • 30.09.12, 22:11
У московському музеї еротичного мистецтва «Точка G» виставлено крісло для утіх Катерини II. Ідея пікантною «іграшки», як то кажуть, лежить на поверхні. Або, скоріше, стирчить з сидіння.
Трон в музеї відтворено за образом і подобою справжнього єкатеринського. Ескізи сідниці для утіх були знайдені в Гливинським палаці на Яузі в особистих апартаментах імператриці. Цікаво, що на кресленнях скромно був відсутній підпис автора проекту, хоча епоха, в яку він створювався, славилося сексуальної розкутістю.

                                                                                  

Крісло являє собою реплікацію царського трону з гербом Російської імперії та ніжками у вигляді левів. В центрі розташований дерев'яний фалос, що приводиться в дію спеціальним механізмом за спинкою крісла. Обертати пристрій повинні були фрейліни.
Як відомо, велелюбна цариця постійно шукала чоловіка, який був би гідний її в усіх відношеннях. Але жоден з фаворитів так і не став єдиним і неповторним. У різний час Її Величність любили такі гідні мужі, як Орлов, Потьомкін, Завадовський. Але з усіма государиня розлучалася. І поки на горизонті не з'являвся новий фаворит, задовольнялася еротичним троном.

Фалос - всьому голова. Для цариці він був і другом, і коханцем, і порадником!

Джерело: www.eg.ru


11

Коментарі

Гість: Рус с kija

130.09.12, 22:54

    21.10.12, 10:09

      31.10.12, 15:12

      німецька щльондра

        410.10.12, 14:59