хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Карпатськими стежками.

  • 01.07.16, 01:35
Як кажуть мудрі люди, коли в житті щось пішло не так, то є дві дороги: одна на вокзал, друга - в аеропорт)) Ну і по-суті це правда. Якщо навіть невеличка подорож, це всеодно щось на зразок перезавантаження. Нинішня моя подорож була не звичною. Зазвичай в гори їхала через Франківськ, і так само поверталася назад. Зараз є таке щастя, як потяг Київ-Рахів. 
Тож стартували цього разу ми з селища Кваси. Маршрут там починається майже від самого залізничного полотна! Потяг нас туди домчав приблизно о 10:20 ранку, тож мали досить часу максимально далеко зайти в гори. На самісінькому початку маршрути отримали "благословення" на КП для перебування на території Карпатського біосферичного заповідника. Перепустку кілька разів на маршруті перевіряли. 
і щойно вийшли на маршрут, як всі мої негаразди залишилися остаточно десь далеко позаду... Перед очима була лише ось така мальовнича стежка посеред яскравої зелені. Сонце, вітер, небо! Що ще треба ?! Ну хіба-що обідній бутерброд і джерельна вода )) Як завжди, десь після обіду, навалилася втома від попереднього переїзду потягом, і дався в знаки постійний підйом. Але всерівно вперто йдеш до заповітної стоянки. А там гарячий чайок, і смачна вечеря! Аж раптом весь простір наповнився розливами трембіти! Не можу підібрати підходящих слів, щоби вам описати свої відчуття. Це коли про щось і не мрієш, а воно в твоєму житті трапляється! Так само і з трембітою було: навіть ніколи і не думала, і собі не мріяла почути її в горах. Так само, як три роки назад несподівано натрапила на полонину з крокусами. А от замість вечірньої ватри у нас був град, гарнезний такий град, з перепелине яйце. А потім на всю ніч шаленна гроза. Скажу чесно- мені було страшно. Проте розуміла, що просто треба пережити це, бо нікуди ж не дінешся, літака ніхто не пришле- погода не льотна)) З цього і складаються походи. Потім це стає спогадами. враженнями, досвідом. Заснула лиш о 4-ій ранку, коли гриміти перестало. По намету просто барабанив дощ. На ранок від нього лишилася лиш багнюка на дорозі. І знову було сонце, вітер, небо! Що ще треба?! Ну хіба-що смачний сніданок і гарячий чайок ;)


10

Останні статті

Коментарі

11.07.16, 09:29

Я пройшовся від Дземброні до Квасів безкоштовно, може пару років тому рідше контролювали

    21.07.16, 09:58Відповідь на 1 від dark@

    кілька років назад ми теж нічого не платили...

      31.07.16, 10:04Відповідь на 2 від Мандрівка

      кілька років назад ми теж нічого не платили...і скільки зараз коштує прохід?

        41.07.16, 11:12Відповідь на 3 від dark@

        кілька років назад ми теж нічого не платили...і скільки зараз коштує прохід?25 грн/особа на добу + намет теж 25 грн

          51.07.16, 12:14Відповідь на 4 від Мандрівка

          кілька років назад ми теж нічого не платили...і скільки зараз коштує прохід?25 грн/особа на добу + намет теж 25 грнплатиш за той день коли тебе контролери зустріли, чи за весь маршрут?

            61.07.16, 18:25

            * beer2*

              71.07.16, 20:11

                81.07.16, 21:24

                Супер!

                  91.07.16, 21:40Відповідь на 5 від dark@

                  кілька років назад ми теж нічого не платили...і скільки зараз коштує прохід?25 грн/особа на добу + намет теж 25 грнплатиш за той день коли тебе контролери зустріли, чи за весь маршрут?ми платили перший раз за два дні, потім по дорозі на наступному КП ще за день доплачували

                    101.07.16, 21:40Відповідь на 6 від Vlad-Mier

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна